Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg trenger nye kjeler og kasseroller

#1

meisje sa for siden:

Jeg har ikea 365+ kasseroller som jeg kjøpte på 90 tallet en gang. Etter at jeg fikk ny induksjonstopp ønsker jeg meg nye. De jeg har lager en høyfrekvent pipelyd når platetoppen står på dobbel boost.

Jeg tenker derfor at det er på tide å kjøpe noen litt dyrere. Hadde lurt på ittala men ser at de får kritikk på grunn av at de er for tunge og mangler luftehull i lokket.

Noen som kan anbefale og si hvorfor?


#2

Lavender sa for siden:

Mine favoritter er iitala/hackmann, synes ikke de er tunge, og luftehull har de. Jeg har stålkjelene som Glassmagasinet solgte med 50% rabatt tidlig på 2000 tallet.



#4

Lille meg sa for siden:

Jeg har byttet ut mine gamle kjeler med Eva Solo/Eva Trio sine gryter. Jeg har blant annet 2, 3 og 4 liters gryte fra Eva Solo, gravity (se for eksempel her). Jeg er veldig fornøyd, men jeg har ikke induksjon så jeg vet ikke om de lager pipelyder eller ei. :humre:


#5

-ea- sa for siden:

Har et par kasseroller fra Coop av merket Cookware. Syns de funker vel så bra som dyrere kjeler jeg har.
Opplevde igår at ene Hackman-kjelen plutselig skapte pipelyd, har nylig flyttet fra Beha til Electrolux ovn og aldri hørt den lyden før.


#6

Katinka sa for siden:

Men blir ikke håndtakene altfor varme?


#7

Tussa sa for siden:

Eg syns IKEA sin 365 levere aller best, minst like god som dei fleire gongar dyrare pannene mine frå Høyang.



#9

Niobe sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Master fra Tilbords. Både grytene og stekepannene.


#10

D'Arcy sa for siden:

Enig.

Vi kjøpte IKEA 365+ for å ha kun inntil vi fikk kjøpt noe annet. Men vi har stadig IKEA sine og er knallfornøyd med disse


#11

meisje sa for siden:

Vi har allerede ikea 365 og er ikke fornøyd etter at vi fikk induksjon, før det var vi veldig fornøyde med de grytene, som vi har hatt I ca 20 år.

Har vært flere runder og sett på kjeler uten å bli klokere og de ansatte på butikkene virker ikke å ha kunnskap om dette.


#12

MegaMie sa for siden:

Jeg har tre gryter fra Le Creuset som jeg er veldig fornøyde med. Dessuten har de så kule farger at jeg kan ha de på bordet til hverdags og til fest. Den ene fikk svigers da de giftet seg, så jeg har godt tro på at de to nye jeg har skal holde noen år.


#13

Tjorven sa for siden:

Mamma kjøpte en liten gryte/kjele til meg fra Woll. Den er helt fantastisk. Ingenting setter seg fast og den er superenkel å gjøre ren.


#14

Ciela sa for siden:

Jeg har Eva trio og WMF . Jeg er mest fornøyd med WMF kjelene . De har litermål på innsiden , håndtak som ikke blir varme , tykk bunn og slikonring i lokket med hull til å sile av væsken . Mine er minst 4 år gamle og er like fine . I tillegg har vi en le creuset gryte .


#15

Isprinsessen sa for siden:

Vi har også Høyang All Steel/ Iittala og er veldig fornøyde. Stekepannene vi har er fra Woll og de liker jeg veldig godt etter å ha prøvd litt forskjellige typer.


#16

Charlie sa for siden:

Er like fornøyd med kjelene fra Woll og fra IKEA. Har induksjon, men har ikke hørt noen pipelyd. Så langt. :knegg:

Woll sine er veldig tunge. Veldig bra slippbelegg, lette å rengjøre.

Kjøpte en kjempedyr Tefal stekepanne med noe diamantbelegg, synes den ble like ripete som enhver annen. Mener å ha hørt at kokker sier at stekepanner er forbruksvarer, og at man bare kan kjøpe rimelige og bytte dem ut ofte (mye oftere enn hva vi gjør. Hvilket sikkert er sant for min del, i hvert fall...)


#17

GinaK sa for siden:

Vi hadde kun kjeler fra Høyang tidligere. Så kjøpte vi en IKEA 365+ litt sånn tilfeldig og den har vart i mange, mange år. Og like holdbar som Høyang sine. Blir brukt daglig og går i oppvaskmaskinen.
Den funker også når vi byttet til Induksjon så kjøper gjerne Ikea sine 365 igjen.


#18

Drømmedama sa for siden:

Har hatt induksjon i noen år og er egentlig litt skuffet over å oppdage at 365+-serien fra Ikea funker akkurat like godt som de mye dyrere og lekrere grytene vi har kjøpt...


#19

millact sa for siden:

:dulte: Har hørt at Ikea sine er gode, så det skal jeg ha neste gang tror jeg.


#20

GinaK sa for siden:

Dette leste jeg for en god stund siden også og her fant jeg link. Det var etter at jeg leste dette at jeg kjøpte en IKEA365+ stekepanne og en kjele og vi har fortsatt den ene stekepannen. Har kjøpt en til som kun blir brukt til pannekaker.
www.tv2.no/a/3720814


#21

Tussa sa for siden:

Eg har hatt Ikea i fleire år. Bytte den ut kvart 2/3 år, men det er minst like mykje fordi kids har stekt egg og ikkje vaska den opp. Litt småstørkna fett som aldri går bort er så lite sjarmerende. Koste 179,- elns.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.