Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan man lage grøt av hurtigris?

#1

Polyanna sa for siden:

Den lille fjellbutikken hadde ikke all verdens, men butikkmannen mente bestemt at jeg kunne lage grøt av Toro hurtigris.

Hva mener FP? Og hvordan, i så fall?


#2

Pamina sa for siden:

Nja, det går nok, men blir ikke sånn grøt man er vant til. Det handler mest om at du koker risen i melk, og smaker til med litt salt. Lav varme og masse røring og kontroll hele veien.


#3

Timar sa for siden:

Svigermor lagde sushiris av grøtris i jula, og jeg fikk derfor et lynkurs i ris. Grøtris og "sushiris" er rundkornete ristyper som kleber, og som dermed egner seg til grøt og nigiri. Vanlig ris er langkornet og kleber ikke.

Men mat blir det vel av det, bare ikke grøt som dere er vant til?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.