Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vintersko til jente (10-11 år) som er kule og varme

#1

Cuyahoga sa for siden:

Eldste trenger nye vintersko, og sånne fornuftige barnevintersko som jeg har kjøpt til henne før er bare såååå lite aktuelt å bli sett med blant folk. :nemlig:

Hvor kjøper man kule, men varme vintersko til store barn/små ungdommer som fremdeles bruker små skostørrelser? Hun er sped med små føtter, og kan ikke ha større enn str. 35. Om hun kunne handle i voksenavdelingen så skulle jeg alltids ha funnet noe, men alt jeg har sett i nettbutikkene er enten for barnslig (:gal:) eller for stort.


#2

mkj sa for siden:

Sjekk Timberland. Gode, varme, vanntette og fine synes jeg.


#3

Sol sa for siden:

Timberland mukluk i barnestørrelse.


#4

løve70 sa for siden:

Timberland Mukluk er gode ja. Det samme er disse fra Columbia som ihvertfall min datter (12) er veldig fornøyd med:



#6

millact sa for siden:

Min har brukt timberland i mange år. Nå har hun riktignok str 40 i sko, men vi har hatt mukluk i små størrelser også. De er kule visstnok.


#7

My sa for siden:

Timberland Mukluk så jeg at de hadde til nedsatt pris på Falkanger på Trondheim Torg.

Jeg har akkurat bestilt disse til mi 5.klassejente, fra Lekmer.no, på salg.

Til nå har hun brukt noe lignende, fra IN2 (den typen som "alle" hadde i fjor, i hvitt, hun har dem i svart), som overhodet ikke holder mål. Men Sorel er jo et godt gammelt merke da, så jeg satser på at disse skal være varme nok.


#8

Cuyahoga sa for siden:

Jeg har sett på de samme som deg, Lille my, og tror kanskje jeg kjøper de om brukeren godkjenner. :humre:

Timberland Muluk liker jeg, men ikke hun. :knegg:

Colombiaskoene skal jeg vise henne. :nikker: Bisgaard og skinnimpregnering er ikke helt oss, tror jeg, men ellers er de jo fine.


#9

Vind sa for siden:

Jeg har kjøpt ecco fra deres egne nettbutikk, for der er det bedre utvalg enn de lokale butikkene. Ecco pleier alltid ha både sporty og pene vinterstøvler som er varme og vanntette. De passer også bra på smale føtter. (modellen vi har er kjøpt på salg i våres).


#10

Bluen sa for siden:

Jeg har slått til på opptil flere rimelige par fra Zalando, og det har faktisk vært suksess. Liv har disse i skinn (NB; store i størrelsen, 35 passet til meg som er 36/37):


#11

Bluen sa for siden:

... og disse, som er en stor favoritt og visstnok kjempevarme selv nå i 17 minus, med sitt syntetiske for:

De er dessverre utsolgt i 35, ser jeg.


#12

-ea- sa for siden:

Her har det gått i "vanlige" Timberland de siste par sesongene. Lysebrune i fjor, svarte i år. De ankelhøye som "alle" har. Finnes for både barn og voksne.


#13

Cuyahoga sa for siden:

Jeg vil helst kjøpe høye. Det er egentlig mye snø her, og av og til mye sørpe og av og til veldig kaldt (Welcome to Trøndelag, the county of four seasons a day!), så jeg vil ha noe høyt, varmt og vanntett. Ser det er stort sett det jentene går i her, også de som er litt eldre.


#14

Tjorven sa for siden:

Snuppa bruker slike fra Emu:

De ser ut som UGGs, er faktisk vanntette (i hvert fall ganske vanntette), skikkelig varme og ikke minst godkjent av brukeren. :nemlig:


#15

Cuyahoga sa for siden:

Sorel-skoene ble godkjent, og er bestilt. :nikker:


#16

Lavender sa for siden:

Jeg bestilte også disse, men tenker å la de gå i retur. Jeg trodde de skulle være varme som Kamik støvlene som yngste liker så godt. Men jeg finner ikke den avtagbare fleece sokken som skulle vært der i følge nettbutikkens beskrivelse. Jeg kjenner tynt fleecefôr i skaftet, men ikke avtagbart. Nede i skoen kjenner jeg kun hard plast, lite fôr. På spesifikasjoner leser jeg ikke noe om at de er varme, kun vanntette.

Fra Boozt,
PRODUKTINFORMASJON
Vanntett
Semsket overdel
Teksturert skinndetalj
Foret
Avtagbart fleecefôr
Støpt gummi yttersåle
Logo detalj

Er dere fornøyde, er det produktegenskaper jeg har oversett?


#17

Cuyahoga sa for siden:

Ungen er fornøyd, og da er jeg fornøyd. De er såpass store at hun har plass til ullsokker dersom hun synes det er kaldt. Jeg er fornøyd med at de er høye og vanntette, og at hun faktisk vil bruke dem.


#18

My sa for siden:

Ungen her er også strålende fornøyd. Foret er 100g Thinsulate materiale, som er et veldig varmt fleece-materiale. Det er sålen som kan tas ut på denne, ikke foret, så om den ikke blir varm nok bytter jeg ut denne med ullsåle. Hun har god plass til ullsokk nedi. Den modellen som heter "Joan of Arctic", som ligner i designet, har en uttagbar innersokk, slik som en del av de andre modellene (caribou, yoot pac, super trooper m.m.). Men jeg synes disse fort blir veldig tunge og klumpete.

Dette står på hjemmesiden til Sorel:


#19

Cuyahoga sa for siden:

Jeg har Sorel Joan of Arctic selv, og tunge og klumpete er bare forbokstaven. :humre: De er gruelig varme da, så sånn sett er de jo en suksess, men jeg bruker dem bare når det er iiiskaldt, når jeg er på Svalbard eller når jeg skal sitte timesvis i en ishall. Pluss at det er en halvdags jobb å få dem av og på.


#20

My sa for siden:

Ja, ungene her hadde Caribou for et par år siden. Tunge, klumpete og veldig, veldig varme. varmere enn nødvendig, den vinteren der, da det brant overalt på kysten og snøen aldri kom. Så halve vinteren ble det bare brukt joggesko med gore-tex. Håper selvsagt på litt mer vinter i år, men satser på at disse skal være varme nok likevel. I dag er første dagen de blir brukt i snø, så får vi i det minste se hvor vanntette de er, når det ikke er særlig kaldt enda.


#21

Lavender sa for siden:

Takk for informasjon. :).

Jeg skal vurdere de en gang til. Brukeren vil være fornøyd med sølvfargede skinnsko med ullfôr også, hun er bare 7 1/2 år og ikke så stilbevisst, selv ikke for neste vinter.


#22

My sa for siden:

De første vi fikk, de jeg bestilte fra Lekmer.no, STINKET forresten bensin. :what: Skikkelig! Men jeg hadde bestilt dem et nummer for stor (de med innersokk har alltid vært litt små i nummer, så jeg trodde disse også var det, men de var normale), og siden de ikke hadde igjen størrelsen mindre der sendte jeg dem bare i retur, og bestilte størrelsen under fra Stylepit. De lukter heldigvis bare vanlig sko.


#23

My sa for siden:

Ja, lillesøster på 8 år her har Viking, "barnslige" og guttete, fordi det har sånt morsomt hjul til å stramme lissene med. Og hun bruker gjerne hel dress. Så hun har absolutt ikke kommet til det stadiet enda, der slike ting betyr noe, heldigvis.


#25

My sa for siden:

Det var disse jeg kjøpte (i svart) til 10-åringen her, i november. De er allerede ødelagt, så det er disse vi bytter ut nå. Håper de holder litt lenger til jenta di. Jenta mi sparker mye fotball på skolen, og klatrer og herjer en del, og er generelt sett veldig uvøren, så det går hardt utover skotøyet. Det svarte belegget utenpå (som der er hvitt), langs med den svarte gummikanten rundt foten, er rett og slett slitt helt av flere steder, slik at man ser rett inn på materialet innenfor, der den suger til seg vann. I tillegg har den gått opp i flere sømmer, og det ene festet til lissen er av. De har heller ikke vært på langt nær varme nok, hun har klaget over at hun har blitt kald.

#26

Nessie sa for siden:

Oi. Vi kjøpte disse i november eller noe, og hun har brukt de hver dag siden. De koster jo ca 700 kr, så om jeg var deg ville jeg nesten klaget? De bør jo holde bedre enn som så? :gruble:

Snuppa dropper til og med ullsokker av og til, fordi hun synes disse er så varme…


#27

My sa for siden:

Ja, jeg har vurdert det. Skal se om jeg finner kvitteringa. De skal jo liksom ha garanti også.

Jeg kjenner jeg får liten tiltro til skobutikken og de som jobber der. Da jeg kjøpte dem, og spurte i butikken, fikk jeg beskjed om at "joda, dette var skikkelige vintersko, :nemlig: vi solgte masse av dem i fjor, og fikk ingen klager". Da jeg nevnte det nå, hvilken erfaring vi hadde, etter knappe to måneder, fikk jeg beskjed om "nei, dette er jo ikke skikkelige vintersko, for disse har jo syntetisk for, og jeg burde jo ha skjønt at de var mest til penbruk". :snill: Når jeg deretter spurte om Timberland Mukluk (fordi jeg var på utkikk etter nye) fikk jeg til svar at "jooooeeeh, tror da det er vintersko, de er jo litt foret, er de ikke ... ? :lupe: Jo, jeg tror de nok sikkert skal være ganske varme ..." :gal:

Hater når de som jobber i butikk ikke har peiling på varene de selger, slik at jeg må lære dem det. :gaah:

Når jeg handler sko og går inn i en skobutikk vil jeg ha en ekspeditør som med stor selvsikkerhet sier: "Hvis du er ute etter skikkelig varme sko, da skal du velge disse. De har sånn og sånn foring, sånn og sånn membran, sålen er laget slik at blablalba, og de har et utseende som tiltaler de fleste av det kjønnet i den aldersgruppen. Joda, de koster litt, men det får du igjen for, ved at de er veldig slitesterke og kan brukes til både sånn og sånn, så du slipper to par. Men om du vil ha noe billigere så har vi også disse, de er litt mindre vanntette, men de holder varmen, og hvis du er flink til å impregnere dem ..." :belærende: En selger, rett og slett.


#28

Nessie sa for siden:

Det skjønner jeg godt. :jupp:
Måtte høre med snuppa idag, men hun er fortsatt superfornøyd.
Kjøpte vår på Falkanger.


#29

Teflona sa for siden:

Enig! Er en grunn til at jeg ikke gidder spørre om hjelp og handler mye på nett, i butikkene er det få som kan noe særlig om varene.


#30

Lavender sa for siden:

Jeg vet hva randsydde sko er, og foretrekker vinterstøvler som er akkurat det. Men jeg har ikke møtt mange skoselgere som kan svare på det, så da holder jeg meg til få merker og er skeptisk til nye, som igjen er grunnen til at jeg spør her.


#31

millact sa for siden:

Min eldste på straks 11 har et par alt for dyre fra Timberland. De er varme og gode. Det er ikke mukluk hun har, men et par annet som jeg tror må være nye denne sesongen.


#32

Hondacrv sa for siden:

Jenta har dei brune timberland, men dei er jo høge i størrelsene, går nesten opp til knea, og er veldig gode, seier ho.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.