Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp meg å finne tittelen på denne boka

#1

amylin sa for siden:

Det er en ungdomsbok. Det handler om en gutt som får en tennisball eller noe i hodet. Han er ikke den mest populære gutten. Forsiden er blå, som en himmel med bokstavene i hvitt som danner en slags figur/bygg. Det er grønt nederst. Tittelen har noe som hentyder på skjebnen/faith/tilfeldigheter i seg. Jeg tenker på Alex et eller annet enten som tittel eller forfatter. Forsiden minner meg litt om Jonathan Frantzen sin ene bok også. Det er noen år siden denne kom ut, kanskje 4-6 år siden. Jeg har lest den, men klarer ikke huske tittelen.


#2

Divine sa for siden:

Faen ta skjebnen?



#4

amylin sa for siden:

Det er ikke Faen ta skjebnen. Den har jeg lest flere ganger.



#6

Skilpadda sa for siden:

Jeg ser til og med på Goodreads-siden at du har lest og ratet den. :humre:


#7

amylin sa for siden:

Jupp! Jeg visste at jeg hadde lest den, kom bare ikke på tittelen. Søkte gjennom sider her, men fant den ikke. Glemte selvfølgelig at jeg burde søkt på Goodreads. Jeg hadde med tennisball i søket, og det gjorde sitt til at jeg ikke fikk opp boka.


#8

Skilpadda sa for siden:

Jeg så ikke før etter at jeg postet linken at du stod nederst på siden (hos meg, altså, du gjør det neppe generelt). Altså at det står "Your friend ** rated it". Det var det jeg fniste av, ikke at du ikke husket det selv.


#9

nokon sa for siden:

FP! :elsker:

Det var ikkje den same boka som eg tenkte på, då du spurde meg. Nå irriterer eg meg over at eg ikkje kjem på den eg gjetta på, som var heilt feil.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.