Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fargerike barneklær i str. 146 og oppover?

#1

Bluen sa for siden:

Ja, finnes det? Jeg føler jeg gjentar meg selv her nå, men fram til str. 140 har jeg i grunnen fått det til, også med hjelp fra tips her inne. Nå når 140 etter hvert blir for smått, skjønner jeg det blir verre. Jeg tenker på klær i klare farger og sikkert litt "barnslig" utførelse, som Villervalla og Me Too, f.eks.

Liv har en vinterjakke fra Me Too (et merke som ellers kan bli litt "bråkete") som er helt nydelig, men jeg ser at også disse bare går opp til 140, i likhet med Villervalla. Den likner litt på denne, men er roligere i mønster og farger. Den er innsvinget og fin i fasongen.

Når jeg søker opp vinterjakker i 146 hos nettbutikkene jeg kjenner til (Ellos, Zalando, Lekmer), kommer det opp veldig få alternativer, og hovedsakelig i mørk, ensfarget utførelse - som voksenjakker, egentlig. Noen som har tips til meg?


#2

Bluen sa for siden:

Jenta liker ikke typiske mini-voksenklær, og særlig skyr hun overdeler med bokstavtrykk. Da er det etter hvert lite å velge mellom hos de store kjedene.


#3

Teflona sa for siden:

Jeg kjøper en del Molo som går opp til 12 år.


#4

Bluen sa for siden:

Ja, det var akkurat noe slikt jeg tenkte på:

:knegg: Sorry, altså, den bare skrek mot meg som det første jeg fant i et søk - det er faktisk noe av det verste jeg har sett, men skal gi resten en sjanse. :sorry: (fantes i 164, til og med, så jeg kan kjøpe den til meg selv! :hyper: )

(Og fullprisen: 2200 kroner! Ho-ho, jeg dævver.)


#5

emm sa for siden:

Her finner du mye fint, tror noen her inne selger også:
Me&I


#6

Teflona sa for siden:

Oisann! :knegg: Nei, den var grim, men de har en mørk med blomster og noen med striper.


#7

Teflona sa for siden:

Ticket kan vel ha noe?



#9

Bokormen sa for siden:

Her ble det noe rart, jeg skulle lenke til skjørtet det er bilde av på siden, ikke den rosa genseren. Men vi er i alle fall veldig fornøyde med barneklærne fra Next. :)


#10

Bluen sa for siden:

Men Next? Nettshopping fra utlandet kvier jeg meg litt for (med mindre det gjelder sko som JEG bare MÅ ha ... :sparke: )


#11

Bokormen sa for siden:

Jeg bestiller for mellom 200 og 350 hver gang, da går det raskt, billig og uten toll og tull. (Sist tok det to dager fra sendt bestilling til vi fikk pakken! :what:) Nå har de visst blitt strengere på det med at man ikke nødvendigvis kan bestille to separate pakker med bare noen timer mellom bestillingene, da kan det bli sendt sammen og bli fortollet.)


#12

Bluen sa for siden:

Ja, tollgrensen er vel hevet nå, ja. For 350 kan man jo kanskje få et par plagg.


#13

Xian sa for siden:

Her er Ullungen også. Hun elsker å gå og harselere i den Lindex-avdelingen hun størrelsesmessig hører til i nå.

Men hun er veldig glad i ensfargede klær. Vi har faktisk funnet noen veldig fine gensere på Wow (de har mye stygt, men en og annen godbit innimellom).

Ellers har jo Boden fantastiske barneklær, synes jeg. Dessverre blir det fort dyrt å fortolle inn.



#15

trøtt sa for siden:

Desigual har en del fint til barn, men det er dyrt da. Hadde et par fine vinterjakker, men så at de var utsolgt for de største str på Zalando. De har det sikkert andre steder også.


#16

Bluen sa for siden:

Monki er vel (uformelige) voksenklær? Og Desigual har vi hatt litt fra - de er i overkant smale i fasongen for denne jenta.

Wow har jeg nesten bare gått forbi, Xian - skal kikke innom. Og jeg har ofte tenkt (og vel også skrevet) at designerne til Lindex burde vært politianmeldt. Det blir bare verre og verre.


#17

My sa for siden:

Jeg har også et barn som hører til i storbarsavdelingen i kjedebutikkene, som heller ikke kan fordra "voksenklær" med dyreprint eller stor skrift. Hos henne blir det mye ensfarget, og ellers stort sett treningsklær, superundertøy eller ullundertøy, så sportsbutikkene er ofte løsningen for oss.

Hun snur i døra på Wow, forresten.

I sommer var det store problemet å finne sommerkjoler. Hun ville ha søte, enkle, knelange bomullskjoler i glade farger, slike som du typisk finner i bøtter og spann av på H&M i småjenteavdelingen, for en slikk og ingenting. Til større jenter var det bare enten lange, smale, eller slike med posete overdel og strikk langt ned på magen, lenger bak enn foran, i syntetiske, gjennomskinnelige stoffer.


#18

Bokormen sa for siden:

Vi hadde en slik legging i hus en gang, den ble mye brukt. Denne tunikaen var jo også søt. :) Me&I går opp til størrelse 146/152. Men webshopen er ikke all verden..


#19

Bluen sa for siden:

Nå kom jeg på at jeg har kjøpt noen riktig fine kjoler og tunikaer fra King Louies barnemerke Petit Louie hos Zalando. Det hadde jeg nesten glemt (enda Liv har på seg denne i dag):

Bittelitt dyrt, synes jeg nok, men det hender jo (som nå!) det er rabatter. Veldig mye fint, om flere vil kikke! Her er alt i 146. Noen eksempler:


#20

My sa for siden:

Min lille dame er ikke noe kjolemenneske, sånn til hverdags i alle fall (upraktisk når du skal stå på henda), men liker å ha på kjole når hun skal pynte seg. King Louie har mange fine ja!


#21

Lavender sa for siden:

Jeg handler mest fra Danmark. Molo, 4funkyflavours og AyaNaya er det mest fargerike vi har. Molo har fine tights som jentene bruker til ensfargede kjoler.

www.4funkyflavours.eu/shop/catalogus.html?pF%5B%5D=attribute%7CDoelgroep%7C9&pF%5B%5D=group%7Cgroup%7C2&pF%5B%5D=attribute%7CMaat%7C64&action=filter&method=quick&sortMethod=groupName%7Casc%7Cpost

www.epleskrinet.no/manufacturers/aya-naya

Petit Louie har fine kjoler. Og Pompdelux har klær med farger, mønster og uten trykk.


#22

emm sa for siden:

Det er nesten bedre å få en visning fra en som selger klær derfra, det er utrolig deilig bomull. Også blir det utsolgt utover i sesongen, ny kolleksjon er sikkert på vei snart! Jeg har ikke jenter som går i den størrelsen lenger, men har kjøpt mye fint til meg selv derfra. :jupp:


#23

Palmen sa for siden:

Polarn o Pyret har jo mye fint, de går opp til 152.

Ellers er vi på Cubus og Wow nå. Og str 152. Hva har skjedd?? Hun er jo bare 9!!


#24

Lavender sa for siden:

Vi har også handlet på Zara siste år, der går barnestørrelsene til 14 år. Der et det farger og mønster. Kvalitet er ikke god nok til at klær kan arves, så jeg er ikke begeistret, men barna. Eldste er nettopp fylt ni år og er 149 cm.


#25

Bluen sa for siden:

Jeg var på et slikt party en gang og kjøpte et par ting - fint, men uforholdsmessig dyrt, syntes jeg nok.

Takk for alle gode tips! Polarn o Pyret har jeg skydd på grunn av den maritime stilen, men jeg skal tilstå at de har en del fint også. Bare så synd at det tynnes ut i de større størrelsene og blir lite å velge mellom.


#26

Fersken sa for siden:

Om du er i Stavanger av og til, så finnes Next der. :jupp:


#27

Bluen sa for siden:

Sist jeg var i Stavanger, måtte jeg vise leg for å få kjøpt vin, så det kan nok ikke kalles "av og til", dessverre. :knegg: (Jeg var vel riktig nok 30, og ikke 17, men det er tolv år siden.)


#28

millact sa for siden:

Her går det mest i Cubus ettersom Wow omtrent blir for lite nå.


#29

apan sa for siden:

Jeg skulle også anbefale POP. De har da mye som ikke er maritimt, og størrelsene er jo ganske rause så det kan hun nok bruke en stund. Storebror er til min store sorg på vei ut av største størrelse der nå. De har mye salg i nettbutikken, og om du abonnerer på nyhetsbrev får du oppdatering så du kan være rask og sikre deg riktig størrelse.

Hva med Name it? Jeg synes de har mye ok til gutter, men vet ikke til eldre jenter.

Følger ellers med i tråden med stor interesse siden femåringen min snart er på vei inn i 134.


#30

My sa for siden:

Name-it kan vel ikke akkurat sies å være fargerike på jentesiden. De har stort sett to farger: gammelrosa og burgunder. Og noen variasjoner over disse. Når de er helt crazy slår de til med ferskenrosa.

Jeg synes dessverre at utvalget blir sørgelig tynt hos POP når man kommer opp i de største størrelsene.


#31

apan sa for siden:

Du har sikkert rett. Fargerike er de ikke nei.


#32

Christa sa for siden:

Åh, :elsker:
Der ble vesla to kjoler rikere.
Ellers, ikke noen hjelp fra meg dessverre da vi har samme problem.


#33

gajamor sa for siden:

146 er ikke så veldig langt unna voksenstr S, ihvertfall ikke for kjoler, tigths og topper. Og av en eller annen grunn er det bedre utvalg i fargerike og barnslige voksenklær, enn i ungdomsavdelinga.


#34

Blondie sa for siden:

Vesla her liker Wow og me&i. Det er mye rart på førstnevnte, men noen godbiter iblant.


#35

millact sa for siden:

Vi har funnet mye på WOW, men så fargerikt er det ikke.


#36

Bluen sa for siden:

Ja, det er riktig. 9-åringen og jeg bruker begge XS i skjørt fra "ung voksen"-avdelingen på HM, bare at de lengdemessig passer bedre til henne enn til meg. :knegg: Og barnetopper i 146 er ofte bredere enn voksentopper i XS og S, ser jeg på tørkesnora.


#37

millact sa for siden:

Det stemmer nok. Min på nesten 11 er nå så lang at hun går i hettejakker fra dameavd til Cubus. XS ble for smalt, så hun gikk rett i S.


#38

Anikka sa for siden:

Det er synd Villervalla stopper opp på 140, ja. Vi handler mye der. Me&I ser jeg er foreslått, de har en del fargerike klær for barn og har litt større størrelser enn Villervalla, men jeg vet ikke helt hvordan man handler der utenfor handlekvelder hjemme hos folk?


#39

Katta sa for siden:

Desigual har endel fine barneklær, tror de går litt opp i størrelse, men usikker på hvor langt.



#41

Acsa sa for siden:

Jeg ser du ikke vil bestille fra utlandet, men om du ombestemmer deg kan jeg anbefale landsend.com. Veldig god kvalitet, og de legger inn moms og alt når du betaler så du slipper det ekstra gebyret til Posten osv. Ikke superbillig, men vi har vært veldig fornøyde, handlet en del derfra da Storesøster var ti og hun hadde vel noenlunde samme passform som Liv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.