Dixie Diner sa for siden:
Denne står og putrer på komfyren nå, den er helt fantastisk! Jeg har stjålet oppskriften på lavkarbo.no, der en bruker la den ut. Sjelden har jeg hørt så mange skryte av en oppskrift, og det med rette. Jeg har forandret litt på den, liker min versjon enda bedre:
4 store kyllingbryst
1 beger Creme Fraiche
2 rødløk i tynne skiver
Sopp, delt i to og så i skiver
Halvkokt blomkål i buketter
1 ts Garam Masala-krydder (kan også bruke Tandoori masala)
3 ts Rajah Tikka curry paste (selges bla. på Meny og Helgø, Ultra har sikkert)
2 ts usøtet peanøttsmør
1 bunt gressløk
En neve cashewnøtter
Linser (jeg liker best de røde)
Brun kylling i biter. Stek sopp og løk og ha alt i samme gryte. Ha over Creme Fraiche og rør inn resten av ingrediensene unntatt cashewnøttene og linsene. La alt putre til kyllingen er ferdig. Ha i cashewnøttene og la dem såvidt bli varme.
Serveres med linser kokt med hvitløkspulver og tandoori/garam masala-krydder. Kan serveres med ris istedet for de som vil ha det. Pappadams eller nan-brød, Raita, mangochutney og indisk agurksalat smaker godt til.