Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kaffemaskin vil jeg ha

#1

Palmen sa for siden:

Jeg har en Nespresso Citiz and Milk som jeg har hatt siden 2009. Den begynner å bli slitt, melkeskummeren faller snart fra hverandre og i det hele tatt har den gjort god nytte for seg.

Hva vil jeg ha nå? det er bare jeg som drikker kaffe her i huset, jeg drikker stort sett melkebaserte drikker (hjemme) og ikke brått hver dag. På grunn av volumet tror jeg en kapselmaskin er lurt også i fortsettelsen? Bruker presskanne når vi har mange gjelster.

Fortell meg hvilken maskin jeg vil ha og hvorfor! :vilha:


#2

Urie sa for siden:

Jeg ville kjøpt en ny Nespresso kapselmaskin.
Syns Nespresso smaker best i forhold til kaffe fra andre kapselmaskiner.
Hos oss er det også bare jeg som drikker kaffe og da med melk, så da syns jeg det er enklest med kapselmaskin. Det er ikke hver dag det blir laget kaffe.


#3

Niobe sa for siden:

Vi har Nespresso U. Veldig fornøyd med den.


#4

ingling sa for siden:

Vi har maskin som kverner bønnene og lager kjempegod kaffe, mye bedre enn kapselmaskinene, etter min mening. Lager bare en kopp av gangen, og så slipper en alt ekstra søppel fra kapslene. Husker ikke nøyaktig modell, men Delonghi, ligger på to tusen-ish. De eneste gangene den er upraktisk er når mange skal ha i selskaper o.l., men gjestene lager seg en fin liten kaffekø og alle er glade. :)


#5

Magica sa for siden:

Vi har samme som ingling, eller JEG kan vi vel si, min samboer drikker egentlig ikke kaffe (han gjør det hvert jubelår). Jeg har en Siemens som kverner bønner til kaffe og den er tipptopp. Jeg lager meg en-og-en kopp, noen dager 0 og andre 3-4.


#6

Addison sa for siden:

Samme her, bare at vi har en Melitta-maskin. Vår har ikke melkeskummer, det ville jeg hatt om jeg skulle valgt på nytt, greit for gjester. Har vi mange gjester, lager vi opp på termokanne fra maskinen, den kan lage ca. 1/2 liter i slengen. Eller kaffekø! :nikker:


#7

Tjorven sa for siden:

Mannen min får ny Nespressomaskin til bursdagen sin om noen dager. Han har funnet ut at han har lyst på denne: Mastria

Den har melkesteamer på siden, men kan også kjøpes med egen melkeenhet. Vi lager som regel bare espresso eller lungo (eller så lager jeg iskaffe, men det trenger jeg ingen steamer for å gjøre), så vi ønsker en maskin som tar liten plass.

Hvis jeg skulle velge, så ville det nok blitt en ny Latissima. Den vi har er nærmere 8 år gammel, og begynner å lekke vann. Det er derfor den skal byttes ut.


#8

GinaK sa for siden:

Vi har en Lattissima. Har melkebeholder løst.
Er veldig fornøyd med den. Kjøpte den til jul 2012 og den er fortsatt helt flott.
Bruker den også masse til kakao til gutta. Blir deilig melkeskum.


#9

Palmen sa for siden:

Jeg har kikket litt på Lattissimaen, GinaK og Tjorven. :jupp: Er den grei å holde ren? Blir ikke sur melk i rørene og sånn?


#10

Candy Darling sa for siden:

Jeg har lattissima, men bruker ikke melkedelen. Jeg synes ikke det blir bra nok, og har aeroccino ved siden av i stedet. Så jeg hadde ikke kjøpt det igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.