Vi har nylig spist pulled pork nachos, som var veldig godt, men kanskje ikke langt nok unna taco for deg? Jeg strødde nachochips utover et stekebrett, pulled pork oppå og så revet ost før alt gratineres i ovnen. Det serverte jeg med salat, pico de gallo, guacamole og rømme.
Jeg tror husets yngste vil ha det burritostyle, husets eldste enten burritostyle eller med buns, og jeg vil helst ha det med salat. Så det må være noe tilbehør til det.
Jeg har ingen gode forslag, men jeg lurer på hvordan du lager kjøttet? Jeg vet jo at det egentlig er en eviglang prosess som involverer røyking over hickoryved, men jeg antar at du har en enklere løsning du kanskje vil dele med meg?
Jeg synes forresten søtpotetfriies/båter er vidunderlig tilbehør til pulled pork.
Akkurat i dag er det ferdiglaget fra tulip som blir servert. Det var salg på Rema. :knegg:
Men ellers bruker jeg trykkoker!
Svinekjøtt, hele stykker, eller biter. Trenger ikke være dyrt kjøtt
BBQ-krydder. Enten hjemmelaget eller ferdigblandet. Jeg bruker ofte en fra Bone Suckin’
BBQ-saus. Også denne fra Bone suckin’, men det finnes mange gode oppskrifter der ute
Vann
1/2 hakket løk
2-3 hvitløksfedd
Krydder etter smak. Jeg tilsatte litt ekstra cayennepepper.
Olje til steking
Gni kjøttet med BBQ-krydder og evt. annet krydder og brun det i bunn av trykkokeren. Sleng oppi hakket løk og hvitløksfedd. Ta ut kjøttet og hell oppi like deler BBQ-saus og vann, ca 2-3 dl av hver. Sett oppi dampinnsatsen, legg kjøttet oppi den og sett på lokket. Kok under trykk i en time.
Ta ut kjøttet og riv det i strimler med to gafler. Legg det i en bolle og bland med sausen. Voila! Kjøttet kan godt fryses i porsjonsposer.
Du kan godt legge kjøttet oppi sausen også, men det hender det blir litt brent under da.
Takk for advarselen, har dog spist allerede. Det var salt, ja! Det ble guacamole, chili-cheddar, bønner, pico de gallo og de vanlige grønnsakene. Tiden strakk ikke helt til.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.