Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva serverer jeg med dagens pulled pork?

#1

Tallulah sa for siden:

... Jeg er litt lei av vanlig, norsk tacotilbehør.

Syltet løk står på programmet i allefall (god, rask oppskrift? Jeg finner ikke igjen min!), også har jeg et kålhode slik at jeg kan lage coleslaw.

Annet? Jeg har også ei potte koriander. Pico de gallo, kanskje?


#2

Tjorven sa for siden:

Mitt forslag var coleslaw. Og så pleier vi å ha stekte potetbåter til.


#3

Tallulah sa for siden:

Stekte potetbåter var en god idé, Hiawata liker det godt.


#4

Niobe sa for siden:

Jeg lager pulled pork salat. Masse grønnsaker, gjerne noe crunch. Jeg synes pulled pork blir for mektig med annet tilbehør.


#5

liefje sa for siden:

Godt med pitabröt til, ogsaa. Man putter bare salatgreiene, pulled pork-en og whatever inni. Men potetbaater er kanskje litt mer middag.


#6

Nextlife sa for siden:

Hjemmebakte pitabrød
Dressing av cremefraiche, rødløk, agurk og syrlig eple
Spinat
Stekte tomatskiver


#7

kokosbolle sa for siden:

Pulled pork burger med coleslaw og stekte båtpoteter er veldig godt!


#8

Myria sa for siden:

Vi har nylig spist pulled pork nachos, som var veldig godt, men kanskje ikke langt nok unna taco for deg? Jeg strødde nachochips utover et stekebrett, pulled pork oppå og så revet ost før alt gratineres i ovnen. Det serverte jeg med salat, pico de gallo, guacamole og rømme.


#9

Tallulah sa for siden:

Jeg tror husets yngste vil ha det burritostyle, husets eldste enten burritostyle eller med buns, og jeg vil helst ha det med salat. Så det må være noe tilbehør til det.


#10

Tangerine sa for siden:

Aner ikke om det passer til, men maisstuing er veldig godt synest jeg. :)


#11

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg har ingen gode forslag, men jeg lurer på hvordan du lager kjøttet? Jeg vet jo at det egentlig er en eviglang prosess som involverer røyking over hickoryved, men jeg antar at du har en enklere løsning du kanskje vil dele med meg?

Jeg synes forresten søtpotetfriies/båter er vidunderlig tilbehør til pulled pork.


#12

Tallulah sa for siden:

Åh, nam, det var en god idé!

Akkurat i dag er det ferdiglaget fra tulip som blir servert. Det var salg på Rema. :knegg:

Men ellers bruker jeg trykkoker!

  • Svinekjøtt, hele stykker, eller biter. Trenger ikke være dyrt kjøtt
  • BBQ-krydder. Enten hjemmelaget eller ferdigblandet. Jeg bruker ofte en fra Bone Suckin’
  • BBQ-saus. Også denne fra Bone suckin’, men det finnes mange gode oppskrifter der ute
  • Vann
  • 1/2 hakket løk
  • 2-3 hvitløksfedd
  • Krydder etter smak. Jeg tilsatte litt ekstra cayennepepper.
  • Olje til steking

Gni kjøttet med BBQ-krydder og evt. annet krydder og brun det i bunn av trykkokeren. Sleng oppi hakket løk og hvitløksfedd. Ta ut kjøttet og hell oppi like deler BBQ-saus og vann, ca 2-3 dl av hver. Sett oppi dampinnsatsen, legg kjøttet oppi den og sett på lokket. Kok under trykk i en time.
Ta ut kjøttet og riv det i strimler med to gafler. Legg det i en bolle og bland med sausen. Voila! Kjøttet kan godt fryses i porsjonsposer.

Du kan godt legge kjøttet oppi sausen også, men det hender det blir litt brent under da.

[url="http://www.foreldreportalen.no//www.pinterest.com/pin/create/extension/"][/url]


#13

Niobe sa for siden:

Om du ikke har smakt det ferdige fra Tulip før, så vil jeg advare om at det er veldig salt. Det kan være verd å ha i mente mtp. tilbehør.


#14

Blåbær sa for siden:

Her er listen over tilbehør vi bruker:

  • steikte potetbåter
  • steikt søtpotet
  • søtpotetmos el rotmos
  • syrlig cole slaw
  • steikt eller kokt maiskolbe
  • pitabrød
  • salat med crispi-salat, agurk, grønt eple og sukkererter
  • salat med tomat og rødløk
  • mac & cheese

Ikke alt samtidig da.


#15

Tallulah sa for siden:

Takk for advarselen, har dog spist allerede. Det var salt, ja! Det ble guacamole, chili-cheddar, bønner, pico de gallo og de vanlige grønnsakene. Tiden strakk ikke helt til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.