Deilig laaaangtidstilberedt kjøtt og klassisk amerikansk tilbehør, og både iste, limonade og margaritas på tap i tillegg til brus og øl og sånn. Interiøret er veldig stilig, folka som jobber der er kule og mest amerikanere, og maten er bare utrolig god. Og så har de paier too die for. :elsker: Gøy for ungene og gøy for voksne.
10 min med tog fra Nationalteateret, 12 fra Oslo S.
Aner ikke hvor fullt det er etter arbeidstid, men har sett at rushet stort setter rundt 1900 når vi har vært der. Det går jo an å ringe å spørre - og så tror jeg det går an å reservere hvis man er mer enn 6 stk.
Vi gikk dit basert på veldig god anmeldelse i Dagens Næringsliv. Uten erfaring fra amerikanske restauranter fra før, og dermed feil forventninger om hva dette var, ble vi veldig skuffet. Jeg tror dette er en restaurant som du enten liker veldig godt eller ikke i det hele tatt.
Jeg er heller ikke overbegeistret for BBQ-saus, men spiser fint maten herfra. Så vidt jeg husker er brisketen tørrgrillet, og ikke innsauset slik som ribs ofte er. I pulled porken er det jo saus-ish, men ikke sånn masse søt, kjip, klissete bbq-saus.
Og for oss som ikke har Høvik som lokalområde: Way Down South på Løkka er HELT fantastisk. Mer southern enn Texas, så litt ulike opplevelser. Jeg liker bege to veldig godt.
Oi. Jeg visste ikke at de hadde fått opp de nye lokalene allerede. Jeg rakk aldri å komme meg dit i de forrige lokalene, men skal virkelig forsøke å få det til snart.
Tror ikke det. Men vi har vært der flere ganger og aldri hatt problemer med å få bord. Det er jo ikke en restaurant-restaurant, all maten er ferdig så man bestiller i disken og får den så snart de har lagt den opp.
Jeg tror de tar reservasjoner, men du må sikkert ringe. De åpner vel i tre-fire-tiden? Jeg tror jeg har sett skilt med "reservert" på noen av bordene når jeg har vært der.