Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restauranttips Oslo/Bærum

#1

Pøblis sa for siden:

Rett ved Stabekk stasjon ligger www.texasbarbecuecafe.no Texas Barbeque Cafe

Deilig laaaangtidstilberedt kjøtt og klassisk amerikansk tilbehør, og både iste, limonade og margaritas på tap i tillegg til brus og øl og sånn. Interiøret er veldig stilig, folka som jobber der er kule og mest amerikanere, og maten er bare utrolig god. Og så har de paier too die for. :elsker: Gøy for ungene og gøy for voksne.

10 min med tog fra Nationalteateret, 12 fra Oslo S.


#2

Pøblis sa for siden:

Nam! :ja:


#3

Sol sa for siden:

Takk for tips, det skal testes! Herlig med sånt i nabolaget.


#4

Syrinx sa for siden:

En oppgradering siden jeg bodde på Stabekk skjønner jeg.


#5

m^2 sa for siden:

Ja den er skikkelig herlig! :hjerter:


#6

Fløyel sa for siden:

Vært der og kan signere på anbefalingen.


#7

Madicken sa for siden:

Takk for tips, fint å vite om gode spisesteder i nærområdet. Greit for unger også, tror du?


#8

Pøblis sa for siden:

Veldig greit for unger! :ja:


#9

Neket sa for siden:

Ja, den er god og veldig barnevennlig. Vi var der senest i går. Nam nam! :jupp:


#10

Tallulah sa for siden:

Den har stått op lista siden den åpnet, men har fremdeles ikke fått vært der.


#11

Timar sa for siden:

Takk for tips!

Funker dette stedet til å ta en matbit og en øl med en gjeng fra jobben?

Hvor fullt er det der etter arbeidstid? Ser at det ikke går an å reservere bord..


#12

Pøblis sa for siden:

Aner ikke hvor fullt det er etter arbeidstid, men har sett at rushet stort setter rundt 1900 når vi har vært der. Det går jo an å ringe å spørre - og så tror jeg det går an å reservere hvis man er mer enn 6 stk.


#13

Pelle sa for siden:

Vil også anbefale Restaurant Caspar i Sandvika.

Lilletrille; det burde funke fint tror jeg. Ikke spist der selv, men kule lokaler.


#14

elg sa for siden:

Vi gikk dit basert på veldig god anmeldelse i Dagens Næringsliv. Uten erfaring fra amerikanske restauranter fra før, og dermed feil forventninger om hva dette var, ble vi veldig skuffet. Jeg tror dette er en restaurant som du enten liker veldig godt eller ikke i det hele tatt.


#15

Timar sa for siden:

Hva var det du ble skuffet over,elg?



#17

m^2 sa for siden:

Jeps - super! Den er ganske "down to earth" for å si det sånn, så ikke noe stivpynta greier.


#18

Timar sa for siden:

Har tenkt å teste den på tirsdag, hvis den ikke drukner i valentinsfolk da. De tar ikke bordbestillinger, om jeg husker rett..


#19

millact sa for siden:

Å, tror vi må ta oss Osloferie og teste ut.


#20

Storm sa for siden:

Takk for tips! Har nå planer om å dra dit med foreldrene mine i dag. :)



#22

Tjorven sa for siden:

Har alle hovedrettene BBQ-saus på seg?

Knerten er veldig glad i denne typen mat, men IKKE hvis den har BBQ-saus. Han drømmer om ribs uten saus, men det er jo nesten umulig å få tak i.

Og så er han min sønn. :eek: Jeg som virkelig elsker BBQ-saus.


#23

Pøblis sa for siden:

Jeg tror de fleste får bbq-saus på før langtidsstekingen - om enn ikke så mye.


#24

Tjorven sa for siden:

OK. Da utgår det dessverre for vår del. Søren også.


#25

Tallulah sa for siden:

Jeg er heller ikke overbegeistret for BBQ-saus, men spiser fint maten herfra. Så vidt jeg husker er brisketen tørrgrillet, og ikke innsauset slik som ribs ofte er. I pulled porken er det jo saus-ish, men ikke sånn masse søt, kjip, klissete bbq-saus.

Og for oss som ikke har Høvik som lokalområde: Way Down South på Løkka er HELT fantastisk. Mer southern enn Texas, så litt ulike opplevelser. Jeg liker bege to veldig godt.


#26

Tjorven sa for siden:

Oi. Jeg visste ikke at de hadde fått opp de nye lokalene allerede. Jeg rakk aldri å komme meg dit i de forrige lokalene, men skal virkelig forsøke å få det til snart.


#27

Timar sa for siden:

Er det noen som vet om de tar i mot bordreservasjoner?

Epost-adressen som er oppgitt funker visst ikke, og da jeg ringte i dag traff jeg bare på vaskemannen..


#28

Tallulah sa for siden:

Tror ikke det. Men vi har vært der flere ganger og aldri hatt problemer med å få bord. Det er jo ikke en restaurant-restaurant, all maten er ferdig så man bestiller i disken og får den så snart de har lagt den opp.


#29

Neket sa for siden:

Jeg tror de tar reservasjoner, men du må sikkert ringe. De åpner vel i tre-fire-tiden? Jeg tror jeg har sett skilt med "reservert" på noen av bordene når jeg har vært der.

Edit, her er FB-siden:
www.facebook.com/texasbbqnorge/

Reservasjon for 8 eller fler står det.


#30

Tallulah sa for siden:

Under FAQ:


#31

Pøblis sa for siden:

De har stengt på mandager. Og det er drop-in, ja. Funker vanligvis greit å få plass. :ja:


#32

Timar sa for siden:

Tusen takk!

Det er valentindagen i morgen, og all erfaring tilsier at det er enormt mye folk ute, men vi prøver.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.