Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Salomon skin ski eller lignende (integrerte feller)

#1

Neket sa for siden:

Jeg trenger nye langrennski, mine er fra 1994 omtrent og går snart i oppløsning. Jeg er ikke spesiellt flink til å gå på ski. Jeg har alltid tenkt at smørefrie er teit, for det går saktere i nedoverbakker, men har blitt pyse på mine gamle dager, og sakte i nedoverbakker fremstår nå som en fordel, ikke en ulempe.

Jeg har hørt bra ting om disse nymotens Salomon Skin-skiene, med integrerte feller. Noen som har prøvd? Jeg skjønte at de ikke er så bra når det er kaldt, men jeg går uansett ikke på ski når det er kaldere enn ti minus. :påsketurist:

Erfaringer? Er det teit? Jeg er elendig på skismøring.


#2

Spoon sa for siden:

Jeg kjøpte meg Madshus intelligrip i forrige uke. De har integrerte feller som Salomon skiene. Jeg har vært på 5(!) skiturer på en uke, i alt fra -10 til +5. :knegg: Jeg er kjempefornøyd. Godt feste i oppoverbakkene og god glid i nedoverbakkene. Perfekt for meg i alle fall :highfive:

Slik ser de ut:
www.milslukern.no/product.html/madshus-terrasonic-intelligrip


#3

Neket sa for siden:

Det høres jo helt topp ut. Jeg lurer på om jeg trenger noen sånne altså. Vi har noen voldsomme bakker ved hytta som jeg har glidd baklengs ned noen ganger for mye. :jupp:


#4

skyfri sa for siden:

Jeg ønsker meg sånne, og hadde kjøpt om jeg ikke allerede hadde 12 år gamle ski som fremdeles er veldig gode. :mumle:


#5

Annki sa for siden:

Jeg har disse!
Har desverre ikke fått prøvd de enda, men tror de skal være helt greie!


#6

Gerbera sa for siden:

De får gode testresultater ser jeg, lurer litt på sånne jeg også, neste gang jeg skal ha nye ski.

Vet om et par stykker som har de, og de er fornøyd.
Går an å behandle fellen med fellevoks eller silikonspray hvis man har for dårlig glid.

Ellers kan jeg slå et slag for smøretape fra Swix, for de av oss som ikke er gode på smøring. Passer fra +2 til -10 (jeg har brukt de i -16, da gikk det litt trått, men det kan like gjerne være fordi skiene ikke har blitt glidet på 6 år :flau:)


#7

noen sa for siden:

Jeg snakket med en i går som har Atomic kjøpt på XXL og han var veldig godt fornøyd. De var testet på ulikt føre, og fungerer godt, både feste og gli. Jeg tror disse er litt smalere enn Salomon sine.

Jeg får slite ut skiene jeg har først, men så tror jeg det blir denne typen for meg også.


#8

Polyanna sa for siden:

Jeg har kjøpt de Salomonskiene (de dyreste og "smekreste" av de to modellene de hadde på Anton), og de er FANTASTISKE!!

Jeg lurer på om jeg har kjøpt dem ørelite for myke, så jeg må enten få gått ned de julekiloene, eller forsiktig korte ned fellene litt, som også går an.

Jeg kan smøre ski, altså, men syns det er plundrete med en gang det blir varmere enn fem pluss. og jeg HAAATER glipptak.


#9

Polyanna sa for siden:

Mine "gamle" er bare et par år gamle, men jeg smalt til likevel. :flau: Tenker jeg kan bytte mellom dem, eller ha et av parene på hytta. Og så kan de jo arves av et av barna etter hvert.

De forrige skiene hadde jeg i 25 år, da. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.