Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kino: Den stygge andungen og jeg

#1

Sitron sa for siden:

Sett, noen?


#2

Sitron sa for siden:

Ingen som går på kino? :sur:


#3

Tallulah sa for siden:

Jo, vi har sett den med B, han blir tre i oktober. Den var grei, men litt kjedelig. Endel av handlingen er veldig verbal, og går kanskje litt over hodet på de helt små, som f. eks. lange monologer med morsomheter omkring tenåringsoppførsel osv.

Flere av barna i salen forsto ikke helt hvor den "lille, tykke" ble av når han ble tenåring, det skjedde nemlig over natta (sceneskifte) etter en kommentar om at han ikke kom til å bli stor over natta.

Dom: Helt grei, men litt for kjedelig for min gutt, som er veldig glad i film.


#4

Sitron sa for siden:

Hmm, høres ikke helt ut som en film for Iben da, nei. Var særdeles lite passende på kino her.


#5

Røverdatter sa for siden:

Jeg var på den med Vesla. Hun er så sart at hun satt og gråt gjennom store deler av filmen fordi hun syns den var så skummel. Den er egentlig ikke så veldig skummel, men hun tåler veldig lite før det blir for skummelt. Hadde jeg visst at det var en film med så mye vold og voldsomme scener så hadde jeg ikke tatt henne med. I omtalen sto det at det var en familiefilm som var anbefalt alle aldre, så jeg tenkte den var grei.

Nå må jeg understreke at for barn som syns tegnefilmvold er lite skummelt og som ikke blir skremt og tar alt veldig innover seg så er filmen helt sikkert veldig morsom. Jeg ville kost meg med den hvis Vesla var skrudd sammen på en litt annen måte.

Egentlig dro vi på kino fordi mannen min var borte hver kveld i et par uker og Vesla savnet han så veldig og var mye lei seg. Jeg skulle muntre henne opp med kino og kinamat. Etter filmen var ferdig gråt hun hjerteskjærende utenfor kinoen "Jeg sku-hu-hulle ønske pappa var heeeer! buhu". På kinarestauranten lot jeg henne smake på reker i chili sånn at hun brant på tunga resten av kvelden. En fin kveld for mammahjertet det der. :knegg:


#6

Sitron sa for siden:

:knegg: Flinke deg.

Iben er jo en god del yngre enn din, så lange monologer som beskrevet over passer henne nok ikke. Må ha litt mer action om hun skal klare seg gjennom sin første kinofilm.


#7

Karamell sa for siden:

5-åringen så den med mormoren sin. 5-åringen syntes den var helt grei visstnok, men har ikke snakket om den i ettertid og det gjør han gjerne hvis filmen slår an. Mormoren likte den ikke, hun syntes den ble for bråkete eller noe sånt.


#8

Tallulah sa for siden:

:nemlig: Man merket det på alle barna i salen. Hver gang det var partier med mye snakking og lite action skravlet alle barna, så den gjorde visst ikke akkurat dypt inntrykk på noen av dem.

I tillegg så er det ikke en spesielt "vennlig" film, som Kasia sier. Den er laget av samme teamet som bak Terkel i Knipe så vidt jeg vet, og man bør kanskje forstå endel ironi for å få fullt utbytte av filmen. Hverfall mer enn min snart treåring!

Lille Bs første kinofilm var Over Hekken. Det var rett før han fyllte 2. Han satt som et tent lys gjennom hele, men fikk helt panikk i kjørescenen på slutten. Da måtte vi gå ut og bruke lang tid på å roe ned. Han hikstegråt, ikke fordi bjørnen var så skummel, neida! Men fordi pinnsvinbarna (tror jeg det var) hadde havnet i et annet bur enn foreldrene sine.


#9

Inagh sa for siden:

Storebror på 4 hang med den første timen - den siste halvtimen brukte han på å turne i stedet. Som tidligere nevnt var det mye monolog som gikk såpass yngre barn over hodet, lite humor som får den målgruppa til å le...

De eneste som lo godt under filmen da vi så den på kino var de "store guttene" på rundt 7-8 år - og de lo så de omtrent tissa på seg hver gang noen av karakterene bannet så det lyste.

Og banne - det gjøres det i stort monn i fimen. :snerpemamma:

Gubben og jeg syns fimen var kjedelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.