Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokkhendelse i natt

#1

Maggie74 sa for siden:

Usj... I natt skjedde det jeg har fryktet lenge. Vi bor rett over gata for et festlokale (Lions) og etter mange samtaler med eiere/vaktmester har vi fått det på det rene at betingelsene for å ha fest der er at de lukker vinduer og dører slik at de ikke forstyrrer nabolaget. De har innstallert det de trenger for å holde temperaturen relativt normal selv på sommeren, hevder de. Hver helg er det fest der, nesten. Som regel går det greit. Det blir liksom stille senest ved midtnatt. Er vi trøtte og slitne eller blir veldig plaget går vi ned etter elleve og spør pent om de kan lukke vinduene eller dempe seg litt.

I går var det da fest med live musikk. Min mann gikk bort og pratet med dem tidlig på kvelden før de var blitt for beruset. Joda.. ikke noe problem. De skulle lukke og dempe klokken elleve. Og klokken ble elleve, tolv og ett og volumet ble bare høyere og høyere (med skikkelig bææææd dansbandmusikk!!). Halv to gikk min mann ned igjen, nå ganske irritert fordi han var trøtt og ikke fikk sove. Han går over til han som spiller og sier at nå MÅ det være lov å roe seg ned, for nabolaget består av flest småbarnsfamilier. Spillemannen tar det tydeligvis greit nok, så min mann er på vei over plassen for å gå hjem.

Da kommer det en fyr etter han og griper tak i begge øyene og skal til å kjøre skallen sin i ansiktet på mannen min. En annen kar får stoppet han, så da tar fyren hue til mannen min under armen sin og skal til å slå. Min mann skriker så høyt han klarer: "Maggie!! RING POLITIET!!" Jeg står da i stua hos oss, for jeg kan ikke gå fra C. Jeg får nesten panikk, for jeg hører skrekken i stemmen hans og jeg er totalt hjelpesløs. Jeg ringer politiet og de spør om det er fare for liv. Jeg nesten skriker: "Jeg tror mannen min er i ferd med å bli slått i hjel!"

Heldigvis ga fyren seg når han skjønte at det var mulig at politiet kom, så han slapp mannen min. Politiet kom 5-10 laaaaaaaaaaaange minutter senere. De spurte folka på festlokalet om det hadde vært noe slossing. Neeeidahh, sa de! Ingenting her. Alt er bare bra, vi skal hjem nå vi. Politiet kom over til mannen min og spurte om det gikk bra og hva som hadde skjedd. Han ga sin forklaring. Politiet spurte om han hadde tenkt å anmelde saken. Definitivt.

Da vi kom inn i lyset så vi at han blødde i begge øremuslingene. Han hadde skikkelig vondt i hodet og nakken også. Jeg tok bilde av ørene som bevis. Han hadde et to cm lang kutt i det ene øret!

Jeg sier bare.. søkke ta!! :eek: Den der skremte meg badly!! Stakkars mannen har jo ikke sovet nesten i det hele tatt i natt. :(

OPPDATERING I INNLEGG #24


#2

Kaktus sa for siden:

Å dæven! Du får sulle godt med ham idag. Godt at det gikk så bra det gikk.


#3

polarjenta sa for siden:

Uff, så ekkelt!!

Håper det går bra med mannen, og jeg skjønner godt at dere har tenkt å anmelde!!


#4

Nabojenta sa for siden:

Fy søren så skummelt. Men godt det endte så bra som det gjorde.


#5

Elin sa for siden:

Anmeld!!


#6

kisha sa for siden:

Det var skikkelig skummelt. Fulle folk er uberegnelige. Jeg ville aldri ha tort å gå personlig, men heller bedt politet komme å dempe dem.
Jeg håper det går bra med mannen din. :klem:


#7

Nenne sa for siden:

Nei så ille! :sjokk: Hva er det som går av folk?

Dere må selvfølgelig ta dette videre. Lions som utleier er jo i hvert fall delvis ansvarlig og må ta et oppgjør med leietaker hvis ikke den skyldige er å finne.


#8

annemede sa for siden:

Sier som Elin her at dere må anmelde det. Håper mannen din blir bra!


#9

Dixie Diner sa for siden:

Åh herregud! Jeg får helt frysninger! Har jo lest om MANGE som er blitt drept/slått ihjel under slike omstendigheter. Folk er helt gale! Det verste er jo at draps/voldsmennene ofte er helt vanlige familiefedre som blir helt andre personer når de drikker. Jeg virkelig hater alkohol. :(

Godt det gikk bra. Guri for en opplevelse.


#10

SpetakkelRandi sa for siden:

Åh herlighet. så grusomt. Håper de aldri får lov å bruke det festlokalet igjen. :(


#11

Karamell sa for siden:

Huff, så skrekkelig!

Driver ikke Lions med holdningsskapende arbeid for barn og unge - bla til alkohol?


#12

Strå sa for siden:

Stell godt med mannen din og sørg for å anmelde saken. Lions bør ta litt selvkritikk i forhold til det med utleie. Er de ikke voksne nok? Dere har jo hatt bråk før?


#13

cilen sa for siden:

Ja, det er klart man må anmelde! Sånne folk må ikke slippe unna slinkt, da gjør de det garantert bare flere ganger. Storesøster (ikke LaBanga), ble slått ned engang vi var på byen, uten grunn. Angrer skikkelig på at vi ikke anmeldte han. Sånne slossfolk er noen skikkelige DRITTSEKKER!


#14

pippimamma sa for siden:

Det er en grei regel å la politiet ordne opp i feststøy. Dere har min største medfølelse. Kjempeekkelt! Håper det går bra med mannen og flott at dere anmelder det.:klemme:


#15

malena sa for siden:

Uff for en forferdelig opplevelse!


#16

Pamina sa for siden:

:eek: Så ekkelt, dette må dere anmelde og ta opp med de som leier ut lokalet. Håper mannen din ikke får skikkelig ekle etterreaksjoner.


#17

Fadese sa for siden:

Så skremmende! Bra dere går videre med det. :nemlig:


#18

Left sa for siden:

Signerer denne.
Hvordan har det blitt egentlig? Jeg er sjokkert, selv om jeg overhodet ikke burde bli det. Folk eier jo ikke sperrer på noe som helst lenger.


#19

daffy sa for siden:

For en skremmende opplevelse! Anmeldelse er definitivt på sin plass, i tillegg ville jeg skrevet et innlegg i lokalavisen eller lignende hvor dere etter beste evne og i krasse ordelag henger ut Lions som faktisk er ansvarlig for lokalet der dette foregår.

Det er jo temmelig dårlig for Lions omdømme at lokalet deres brukes til til å plage naboer med fyll, slåssing og fanteri hver eneste helg. Heng dere på Lions og gjør situasjonen skikkelig sur for dem er mitt råd, da blir de tvunget til å sette inn tiltak, f.eks ha egne vakter i lokalet, ta strømmen klokken 12 eller annet som kan stoppe galskapen!


#20

Maverick sa for siden:

Uff, for en forferdelig natt!

Jeg håper anmeldelsen fører frem, og at idioten får som fortjent.

:klem:


#21

MsM sa for siden:

Så skremmende! Her er anmeldelse på sin plass, ja!:mad:


#22

carolin sa for siden:

For en skremmende opplevelse! Håper det går bedre med mannen din nå.

Jeg ville definitivt anmeldt saken, og neste gang det blir så mye bråk så ville jeg ringt direkte til politiet, så får de ta seg av bråkmakerne.


#23

Tinka sa for siden:

Anmeld det.


#24

Maggie74 sa for siden:

En liten oppdatering i saken.

I dag gikk mannen min over for å snakke med de som gjorde rent etter festen i går. Det var ikke de som leide, men de som har ansvaret for å leie ut lokalet som ordnet opp. De ga nummeret til mannen min til den personen som hadde leid lokalet for å prøve å få tak i navnet til han som gjorde det. Fyren ringte noen timer senere. Han trodde han visste hvem fyren var, men ville ha det bekreftet før han sa det til oss. Han skulle ringe tilbake igjen.

Ut fra samtalen så virket det som fyren ville at mannen min skulle droppe å anmelde det, og at han beklaget meget at det ble slik. Men mannen min sa at en beklagelse fra han ikke var nok.

Vi har snakket masse sammen i dag, og jeg har prøvd å få ut av han hvordan han fikk skadene i ørene. Det kunne se ut som neglene hadde gravd seg ned i øremuslingen og klort han opp. Men neida.. fyren har revet så hardt i ørene at huden sprakk!! :shock: Og jeg er såpass bastant at jeg mener at alkohol ikke er unnskyldning nok for at man oppfører seg slik. Uansett hvor full man er så skal man ikke angripe folk som ikke engang ypper til bråk! Mannen min er enig, dah.

Det vi kommer til å gjøre er å skrive brev til styret i Lions samt at vi anmelder fyren som angrep mannen min. Får vi ikke navnet på han, så gir vi nummeret til han som var satt opp som leietaker. Lions kommer ikke til å bli sluppet av kroken nå, for nå har det gått alt for langt. I går var 3. gang vi har måttet ringe politiet for å få roet ting ned, men da første gang det gikk så langt at noen gikk til angrep.


#25

Bequita sa for siden:

Krev erstatning for "tort og svie" fra Lions, det er de som må ta ansvaret. Få med flere naboer på det. Hvis det svir økonomisk for dem, tror jeg det er større sjanse for at det skjer endringer. Heia dere!


#26

Inagh sa for siden:

Jeg syns dere absolutt bør anmelde dette. :nemlig:

Mest sannsynlig vil anmeldelsen bli henlagt og ikke noe som helst bli gjort med den, men av prinsipphensyn syns jeg det bør anmeldes lell. Det handler noe om hvilke signaler man sender - at man aldri skal akseptere vold.


#27

-ea- sa for siden:

Jeg ville vært bekymret for om dette kunne gi plager (med ørene) senere.
Derfor er dette mitt råd:

  1. Gå til legen og få skaden dokumentert.
  2. Anmeld!

#28

anakonda sa for siden:

Å, fy faen, så ekkelt med ørene! Har han fått lege til å se på?


#29

Jessica sa for siden:

Helt enig. Fylla er ingen unnskyldning. Han bør få seg en lærepenge. Sånt går ikke an.


#30

Silence sa for siden:

Jøss! :shock:

Ville nok gått på Lions, som skal "fremme en god borgerånd."... (kilde: [url]www.lions.no[/url] ) :himle: Er vel ikke helt det de gjør, om de ikke bryr seg om klager fra naboene.


#31

Susse sa for siden:

Få mannen din til legevaken om så må, skadene må dokumenteres av lege snarest + ta foto.


#32

Frantzen sa for siden:

Hadde blitt kjemperedd selv! Det kan ikke være riktig at vedkommende skal slippe unna med dette.
God bedring til mannen din!

:klem:


#33

Maggie74 sa for siden:

Jeg har tatt bilder, men jeg tror han må på legevakten i morgen fordi han er veldig stiv i nakken. Han kan nesten ikke snu hodet den ene veien. Blir jo bare mer og mer hissig sjøl når jeg tenker på det. Fysjomfy!

Legger inn et par bilder:

Ut fra det jeg så så ser det jo ut som neglene har kuttet han opp, men fyren stod foran mannen min og bare rev og slet i den. Ikke akkurat at han mistet ørene, men allikevel, altså....

#34

Estrella sa for siden:

Signerer denne. Det er helt utrolig.
Og riktig god bedring til mannen. :klem:


#35

raskall sa for siden:

Hei

Jeg er altså mannen til Maggie74. Det som skjedde i natt er noe av det skumleste jeg har vært med på. Jeg registrerte meg her for å lime inn mailen jeg nettopp sendte til Lions.

Her er den:

Jeg er en av naboene til Lions-huset på Rolvsøy i Fredrikstad. Fredag 3. august hadde noen leid lokalene her for å feire et 40-årslag. Vanligvis er det slik at de som leier der lukker vinduer og/eller demper musikken kl. 23. Jeg mener også regelverket tilsier at det skal utleveres nabovarsel hvis det skal være høylydt utover kl. 23.

I går snakket jeg med de som var der i 22-tiden under min vante kveldstur med hunden min. De var greie og bekreftet at de hadde tenkt å lukke vinduene og kanske roe ned litt etter kl. 23. Dette skjedde ikke og kl. 0130 ble det så høylydt at jeg gikk ned for å snakke med bandet. De ble litt sure, men ga seg med en gang. Jeg gikk så ut av lokalene, men kom ikke langt før jeg ble stoppet av en beruset festdeltager som fysisk hindret meg i å komme meg hjem. Jeg sa i fra at jeg ikke er en voldelig mann og at alt som ville skje ville være enveis og dermed et rent overfall.

Han truet meg med springskaller og skalleknusing. Så kom det en annen festdeltager som gikk i mellom. Jeg trodde han prøvde å stoppe kameraten sin, men han ville bare være med på "morroa". Han grep tak i ørene mine og dyttet meg opptil veggen og fortsatte kameratens trusler med springskaller. Jeg klarte å få tak i ørene hans også, slik at han ikke skulle kunne skalle meg. Dette gjorde ham bare enda sintere og han rev meg i bakken og holdt hodet mitt i "tvinge", slik at jeg ikke kom meg noen vei. Da dette skjedde fikk jeg ropt til kona at hun skulle ringe til politiet. Etter et par minutter til klarte en kvinnelig deltager å få dratt ham vekk og den andre "kompisen" overtok igjen. Han dyttet meg inn til veggen og fortsatte truslene om springskaller. Han holdt meg i det minste ikke fast fysisk, men plantet hendene i veggen på hver side av hodet mitt slik at flukt var umulig. Truslene om springskaller og nedsparking fortsatte.

Jeg husker ikke helt omstendighetene etter dette men jeg klarte meg å komme unna og stod inne på min eiendom og ventet på politiet. De kom ca. 5 minutter etter at jeg hadde kommet meg unna. Uhellet i hellet var da at festdeltagerne selvsagt nektet for at det hadde vært noen som helst form for håndgemeng.

Når jeg kom hjem så jeg at jeg blødde kraftig fra begge ørene. Utover i helgen har også nakken blitt stivere og stivere og jeg kommer til å oppsøke lege søndag av to grunner: for å få sjekket om det er noe galt i nakken og for å få dokumentert skadene disse festdeltagerne påførte meg.

Jeg har ikke klart å få tak i navnet på de to personene som overfalt meg, men jeg vil anmelde dette til politiet på mandag. Anmeldelsen vil gå til leietageren, som jeg har fått navnet til, og til Lions på Rolvsøy.

I følge det jeg vet om Lions så er dette en hendelse som befinner seg langt utenom det verdisettet Lions står for. Nå kjenner jeg ikke til leiekontraktene for disse lokalene, men som et hus eiet og drevet av Lions mener jeg at slike hendelser ikke skal aksepteres under noen omstendigheter.

Jeg skal som sagt anmelde dette til politiet, men jeg tviler på at dette vil få noen prioritet der. Derfor håper jeg dere i Lions vil gripe tak i dette og sørge for at dette får konsekvenser for leietagerne.


#36

Silence sa for siden:

Kjempebra, raskall! (Og velkommen hit. :blomster: )

Ut ifra mailen du har sendt, så fikk du ikke vite navnet på de som gjorde det?


#37

raskall sa for siden:

Stemmer. Han (leietageren) ville ikke gi meg noen navn. Han skulle kontakte de han trodde det var og be dem ringe meg. Jeg tviler sterkt på at jeg hører noe fra dem. Vi får se om en anmeldelse gir fyren vann på mølla.


#38

Pamina sa for siden:

Synes du har forfattet en veldig fin mail, og klart å holde et saklig nivå. Håper dette får konsekvenser, og får du ikke noe respons synes jeg det bør være kort vei til å kontakte pressen. Det er agrktid, og dette er en historie som sikkert vil komme på trykk.

Velkommen hit, og god bedring.


#39

Camomilla sa for siden:

Hei og velkommen hit Raskall.
Har du vært på legevakten i dag?


#40

Mandino sa for siden:

For en skikkelig ekkel opplevelse for både deg, Raskall og Maggie74 som måtte se på. Jeg håper virkelig anmeldelsen vil føre frem til de det gjelder og at de får sin straff - dette er jo blind vold.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.