Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett og vin til hummer

#1

Carpe Diem sa for siden:

Skal ha gjester, de er over middels interessert i matlaging og vin. Har du tips til en god forrett og vin til hummer? :jupp:

Hummeren er fersk og tenkte derfor å servere den naturell. Ønsker derfor å utfordre meg selv på å lage en ekstra god forrett :blond:


#2

Varta sa for siden:

Tja, champagne går jo som kjent til alt :)

Det bør vel være noe som ikke er altfor tungt eller smaksrikt til forrett, så man fortsatt har smaksløkene sånn noenlunde i behold. Så kanskje små blinis med pisket seterrømme og løyrom (eller annen type kaviar), evt kamskjelltartar med urteolje?


#3

Pappalille sa for siden:

Ja, jeg tenker jo hummer og kanari med én gang. :knegg:

Unnskyld, jeg måtte få det ut.


#4

Carpe Diem sa for siden:

Champagne! Godt tips:hjerter:

Blinis med tilbehør hørtes godt ut! Takk for bra forslag :blomst:
(Kamskjell klarer jeg ikke spise :sparke:)


#5

Carpe Diem sa for siden:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.