Carpe Diem sa
for 9år siden:
Skal ha gjester, de er over middels interessert i matlaging og vin. Har du tips til en god forrett og vin til hummer? :jupp:
Hummeren er fersk og tenkte derfor å servere den naturell. Ønsker derfor å utfordre meg selv på å lage en ekstra god forrett :blond:
Varta sa
for 9år siden:
Tja, champagne går jo som kjent til alt :)
Det bør vel være noe som ikke er altfor tungt eller smaksrikt til forrett, så man fortsatt har smaksløkene sånn noenlunde i behold. Så kanskje små blinis med pisket seterrømme og løyrom (eller annen type kaviar), evt kamskjelltartar med urteolje?
Pappalille sa
for 9år siden:
Ja, jeg tenker jo hummer og kanari med én gang. :knegg:
Unnskyld, jeg måtte få det ut.
Carpe Diem sa
for 9år siden:
Varta sa:
Tja, champagne går jo som kjent til alt :)
Det bør vel være noe som ikke er altfor tungt eller smaksrikt til forrett, så man fortsatt har smaksløkene sånn noenlunde i behold. Så kanskje små blinis med pisket seterrømme og løyrom (eller annen type kaviar), evt kamskjelltartar med urteolje?
Champagne! Godt tips:hjerter:
Blinis med tilbehør hørtes godt ut! Takk for bra forslag :blomst:
(Kamskjell klarer jeg ikke spise :sparke:)
Carpe Diem sa
for 9år siden:
:knegg: