Libra sa for siden:
Jeg har laget lemoncurd som jeg skulle bruke som fyll i makroner, men curden er altfor flytende til å bruke til det. Den vil funke godt til scones, men har ikke hold nok som makronfyll. Kan den reddes eller må jeg lage ny?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Libra sa for siden:
Jeg har laget lemoncurd som jeg skulle bruke som fyll i makroner, men curden er altfor flytende til å bruke til det. Den vil funke godt til scones, men har ikke hold nok som makronfyll. Kan den reddes eller må jeg lage ny?
Syrinx sa for siden:
Jeg hadde samme spørsmålet her for en tid tilbake (limecurd riktignok). Endte med å lage ny, det var det tryggeste kom jeg til.
frukt sa for siden:
Du kan prøve å varme den opp igjen. Se url nedenfor.
www.chowhound.com/post/lemon-curd-510791?page=2
Eller tykne den med potetmel om ikke det hjelper.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.