Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farge på yttergang?

#1

Elisabet sa for siden:

Kan noen tipse meg om fin farge som kan brukes i yttergang? Har evnt. lyst på samme farge i innergangen etterhvert (om en får tid til å male noen gang). Det må bli en lys, men varm farge. Altså ikke helt hvitt, men gjerne en fin og lys beige/brunaktig farge. Har en farge som heter Lys sandstein på vaskerommet, som jeg er veldig fornøyd med, men tror ikke jeg vil ha likt i gangen. Trenger tips om hva jeg skal se etter når jeg henter fargeprøver. Det finnes så vanvittig mange at en blir helt blind. :rolleyes:

Vet ikke hva slags garderobeskap jeg skal ha der ennå (mest sannsynlig skyvedører), men har tenk å ha en lys benk med kurver under og puter på topper, samt lik hylle over med små kurver og knagger. Denne er vel offwhite tror jeg. (Fra Skeidar.) Her er bilde av benken og hylla jeg kan tenke meg. Ser jo supersmart ut med en kurv til hver unge. :D


#2

Sitron sa for siden:

Håper de putene er vaskbare. :knegg:


#3

Elisabet sa for siden:

Er det noe man bør tenke på når en har barn? :blond: Takk for tipset. Skal sjekkes. :knegg: Men vi kan jo bruke den uten puter også.


#4

gullet sa for siden:

Ellers så er det enkelt å sy nytt vaskbart trekk!

Dersom du tar med deg prøven på Sand, kan du få hjelp til å velge farge som går i samme nyanse, lyserer eller mørkere.

Ilebrekke eller Zeiner er der hvor de har mest peil. Kanskje Interiørland.
Vet ikke helt hvordan det er blitt hos Tønsberg Fargehandel (nye Jernia på Kilen), de var fantastisk flinke tidligere, men jeg har ikke sett noen av disse interiørdamene der nå.



#6

Sildre sa for siden:

Nei, de er ikke det. :flau: erfart

På den annen side går det helt fint å bruke andre puter, f.eks de runde putene fra IKEA som er beregnet på kjøkkenstoler (borrelåsbåndene klippes av).


#7

Salt sa for siden:

Jeg synes NCS 1002 Y50R er fin. Lun og varm, samtidig som den er lys og fin.

Den ser sånn ut (husk at farger ser noe annerledes ut på skjermen enn i virkeligheten....):


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.