Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Regn-/allværsklær til junior?

#1

LilleT sa for siden:

Jenta mi på 13 trenger nytt regntøy. Hvilket bør vi kjøpe?


#2

millact sa for siden:

Min på straks 11 har jakke fra Didriksons og bukse fra KappAhl, skalltøy. I fjor hadde hun Stormberg jakke.


#3

Gerbera sa for siden:

Henger i tråden for tips.

Jeg har lovet hun på 10 år, at neste gang skal hun få tynt regntøy, som er litt enklere å pakke med seg, og ha med i sekken o.l.

Har selv et fra Norrøna, kjøpt på outlet, men det er altfor dyrt (og jeg fikk det i gave, ellers hadde aldri jeg hatt det selv heller), og det er altså et veldig godt regntøy, som er er tynt, og tar liten plass.

Tenker kanskje HH kan ha noe, eller Didrikssons vet jeg har, men er usikker på vannsøylen på deres, om det er litt lite.

Nå bruker hun en lang regnkåpe fra Swedemount, og høye Hunterstøvler til og fra skolen ved regn, og skal vi på tur, har hun allværsjakke fra HH, og allværsbukse fra Stormberg.


#4

millact sa for siden:

Gerbera: Har sett at Sportmann har hatt slike tynne sett til "barn" i merket Didriksons og også HH. Tror flust.no også har.


#5

My sa for siden:

Her har ungene helt ok tynne, myke regnsett fra Missing Link, kjøpt på G-sport. Husker ikke hvor høyt barnesettene gikk i størrelser, men tror de hadde tilsvarende til voksne.

De har allværsjakker i tillegg, jentene har hver si Bergans-jakke (10-åringen har Folven Youth, 8-åringen har Knatten), begge kjøpt på salg/kampanje på XXL, og guttungen (8) har Didrikson, kjøpt på Flust.no. Fornøyd med alle disse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.