Hjelpes...
Middag i dag blir ovnbakt torsk, og enten bakte klasecherrytomater eller saus av samme, siden tomatene er godt overmodne, og må brukes.
Men jeg har også to avocadoer liggende i kjøleskapet, og skulle gjerne brukt dem i samme måltid. Jeg er litt lunken til avocado, og liker den ikke så godt som den er, så jeg vil mest bli kvitt dem. :sparke:
Finnes det noe lurt jeg kan lage som samtidig passer til torsken og tomatene? Jeg vet ikke hva slags annet tilbehør vi skal ha til maten, men det er egentlig fleksibelt.
Stavmiksa avokado med ein dæsj sitrus og ein halv boks rømme + salt og pepper er mykje brukt som "kald saus" til både laks og torsk her i huset. Det funker bra til ris, i alle fall.
Jeg endte til slutt på å ovnsbake både fisk og tomater, og laget i tillegg "oppblåste" potetbåter, samt guacamole med en god dæsj sitron og masse koriander. Veldig godt, og ikke så veldig mektig (jeg takler dårlig mektig mat).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.