Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet på hjemmelagde cookies

#1

Annki sa for siden:

Kom på at jeg har en boks med cookies stående fra jul, som vi helt har glemt bort!:eek: Er disse frotsatt spisende tro, eller er det bare å kaste??
De har vært lagret i en tett boks i ett mørkt og kjølig rom om det har noe å si...


#2

Bluen sa for siden:

Det er bare én måte å finne ut det på, tror jeg! :D Spis i vei. Tror ikke fettet vil ha rukket å harskne på såpass kort tid.


#3

Annki sa for siden:

Jeg må nok smake når jeg kommer hjem!
Sitter på jobb nå og kom plutselig på at jeg hadde en boks stående hjemme... :knegg:


#4

Kiwi sa for siden:

De tror jeg smaker veldig godt! Min bestemor oppbevarte småkakene sine (som hun selvfølgelig hadde en 5-6 forskjellige typer av hele året) i tette metallbokser i uthuset. Bestemødre i min bestemorgenerasjon pleier å ha greie på ting, særlig husmoraktige ting, så jeg antar at mørkt, tett og kaldt er en god oppbevaringsmetode.:)


#5

Filifjonka sa for siden:

Jeg liker ikke så gamle kaker, og syns cookies er best helt nybakte. Sikkert ikke farlig å spise, men jeg gidder ikke spise kaker hvis ikke de er kjempegode. :) Pleier å fryse cookies.


#6

Tussa sa for siden:

Fryse du dei ferske eller fryse du deigen?

Er heilt enig, cookies er god maks ei veke.


#7

Filifjonka sa for siden:

Har gjort begge deler, men pleier som oftest å steke alle og fryse de vi ikke skal spise de første to-tre dagene.


#8

Myria sa for siden:

De er helt sikkert ikke blitt dårlige på noe vis, men jeg er enig med Filifjonka i at de ikke smaker som best etter såpass lang tid (hvilket er grunnen til at jeg ikke gjør noen julebakst før tidligst en uke før jul).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.