Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har testet ut Bookatable og restaurantfestivalen?

#1

Kirsebær sa for siden:

Bookatable kjører "restaurantfestival" der man booker bord via appen, og restaurantene som er med på opplegge tilbyr toretters til 250 kroner, såvidt jeg har forstått.

Noen som har testet ut? Og kan si noe om erfaringer? Både med appen generelt og happeningen restaurantfestival?

Foreløpig er det vel bare Oslo, Bergen og Stavanger som er med på ordningen, men jeg håper jo det funker og at det sprer seg. Også håper jeg Bookatable kan videreutvikles til at man både kan bestille bord OG det man vil konsumere etter hvert. :hyper:

www.bookatable.com/no/offers/restaurantfest/nb-NO?utm_source=NONewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=OsloRestaurantFestivalNewsletter10022016&csm=542251092&csc=1134509&csa=993439242&csu=1134631


#2

Divine sa for siden:

Jeg fikk AKKURAT en e-post fra dem og tenkte nøyaktig det samme. Er det verdt å sjekke ut?


#3

Kirsebær sa for siden:

Vi er nesten aldri ute og spiser, fordi det koster for mye. Så når vi først skal spise ute velger vi ofte steder vi vet vi har vært fornøyd med tidligere.
Jeg ser for meg at sjansen for at vi hadde testet nye steder hadde vært større med et slikt opplegg.


#4

Nina sa for siden:

Var på Onda sea, og fikk nydelig og ikke minst nok mat til å bli mett for 250 kr. Jeg syns det var veldig god valuta for pengene, en raus porsjon nydelig fiskesuppe til forrett, og Lysing til hovedrett.
Vi endte nokså dyrt allikevel siden vi kjøpte en dyr vin til, men det er jo mulig å være mer nøktern på drikkevarer enn det vi var.
Vi kommer til å prøve minst ett sted til om vi rekker.


#5

Kirsebær sa for siden:

Og da booker dere via Bookatable? Det fungerer uten fuzz og knot?
Vi drikker så og si ikke vin, og er begge mest glad i vann eller brus til maten, så det trekker ikke opp for oss. :)


#6

Nina sa for siden:

Ja, booker via bookatable, funker veldig bra helt uten fuzz for min del hvertfall. Også blir man passet på i etterkant, man får mail m bookingref og sms fra restauranten på dagen så man ikke glemmer å gå. :knegg:
Også får man en del tilbud i mailboksen i ettertid, det kan man melde seg av, men det er ofte interessante tilbud syns jeg.


#7

Høns sa for siden:

Vi har testet. Fungerte supert. Vi oppgraderte til tre - retters på restauranten. Ble jo litt penger uansett, men billigere enn ellers. Det var også moro å prøve noe nytt.


#8

Tjorven sa for siden:

Får man velge hvilken som helst forrett og hovedrett fra menyen?

Edit: Når jeg gikk inn på menyene, så ser jeg jo at utvalget er noe begrenset. Men det ser man jo heldigvis på forskudd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.