Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken kaffemaskin vil vi ha?

#1

Molly sa for siden:

Vi er ganske lei Nespresso nå så vi vurderer å bytte kaffemaskin.
I så fall vil jeg ha en automatisk som kverner bønner og som har melkeskummer. Den må kunne lage både espresso og vanlig kaffe.
Den må selvfølgelig lage ordentlig god kaffe og den må være lett å rengjøre.

Jeg håper at det er mulig å finne en som tilfredsstiller alle kravene til under kr 5000,-. Hvilken anbefaler du og hvorfor?





#5

Magica sa for siden:

Jeg tenkte på det samme, men det står jo at man kan regulerer koppstørrelse/vannmengde så da blir det jo til en "vanlig" kaffekopp? Det er nå sånn min Siemens maskin fungerer i dag...?


#6

meisje sa for siden:

Vi har nå en av de 2 philipsene som blir linket til over og før dette hadde vi en tidligere modell av delongien linket til over.

Philips sin modell har dårligere crema og mere vedlikehold og fremstår som mindre solid enn vår gamle delongi. Betjeningen er mulig å misforstå og ledningen til støpselet er i korteste laget. Men den kostet bare litt over 2000 kr på tilbud i høst, og er lett å lage tevann i.

Delongi melkekannen var klønete å vaske, bråkte mere mens den kvernet og gikk i stykker etter åtte års tro tjeneste. Laget god kaffe og latte og betjeningen var idiot proof.

Jeg hadde valgt delongi hvis jeg hadde kikket nærmere på Philipsen før vi kjøpte den i høst. Den kaffeavhengige kjøpte ny maskin på salg dagen etter at delongien måtte oppgies, men er enig i delongi nok hadde vært et bedre valg.


#7

Molly sa for siden:

Takk, meisje! Da blir det ikke Philips på oss.



#9

Nessie sa for siden:

Vi har denne og er superfornøyd! :D
Både ift "vanlig kaffe" og kaffe med melk :jupp:


#10

Molly sa for siden:

Ser veldig bra ut, men litt i dyreste laget. Mulig jeg bare må smøre meg med tålmodighet og vente til på noen knalltilbud.

Mannen er ikke helt med på å bruke så mye penger på en ny maskin. Jeg skjønner hvorfor, vi har allerede en Moccamaster og en manuell Gaggia stående på loftet og nå vil jeg bytte ut Nespressoen også. :knegg:



#12

nokon sa for siden:

Vi har bytta ut nespressoen i moccamaster og aeropress. Og separat kaffekvern frå Wilfa. Eg er veldig fornøgd. Så eg vil anbefale deg å ta ein tur på loftet.


#13

Molly sa for siden:

Vi har faktisk kaffekvern også. :flau:


#14

nokon sa for siden:

:humre:

Nykverna kaffe i aeropress er Det Beste™ Og Moccamaster til større mengder. :rema1000:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.