Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor lang holdbarhet på lapskaus?

#1

Bloppy sa for siden:

Jeg har kokt to knoker i dag. :stolt:
Og kuttet grønnsaker til den store gullmedaljen. Vi har spist salt kjøtt, poteter og kålrabistappe til middag i dag, og tanken var lapskaus i morgen.

Nå har jeg såpass mye kjøtt og grønnsaker at det holder i massevis til to middager til oss. Men om jeg koker alt som lapskaus i morgen, vil den da være spiselig onsdag også? Tirsdag reiser vi avgårde med bobilen på vinterferie, så en lettvint middag hadde vært supert.

Bør jeg evt dele det som nå er skåret opp i to deler, lage lapskaus på den ene delen i morgen, og la det andre ligge rått og kaldt i vann bare til onsdag og koke det da? Hva med kjøttet? Vil det holde seg kaldt, eller bør det fryses frem til onsdag? Jeg har ikke lyst til å koke alt i morgen og fryse ned halvparten, for da blir potetene så mjølne.

Hva sier FP guruene om dette store eksistensielle spørsmålet?


#2

Filifjonka sa for siden:

Onsdag går fint mener jeg.


#3

Nenne sa for siden:

Enig med siste taler. Bare den står kaldt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.