Ja vi er langt ute i februar, men i går hadde vi altså pinnekjøtt og vi har litt igjen.
Planen var å ha det sammen med komle i dag, men hvordan varmer jeg opp pinnekjøttet igjen tro? Microbølgeovnen virker ikke så det må være en annen måte.
Du varmer det opp i stekeovnen eller på stekepanna.
Her skjerpes forresten alltid pinnekjøttet under grillen i stekeovnen etter koking/damping, med et bittelite dryss av sukker på. Og det får som regel en ny runde der inne neste dag. Men jeg vet at mange varmer det i stekepanna også.
Rensk det for bein, kutt i store terninger og steik på panna på middels varme, bruk gjerne lokk på også. Nydelig til f.eks torsk, poteter og gulerøtter - eller til "klubb" som du skal ha det til. Eller hadde til blir det vel kanskje nå, kremt.
Sikkert for sent, men jeg lager alltid julelapskaus av restene.
Blander stappe, potet, surkål, rødkål, evt annet tilbehør og skjærer kjøtt og svinemør i biter, putter alt sammen i gryta og varmer opp.
Alle rester blir brukt og det smaker himmelsk godt :)