Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp til å finne lys sommerdress e.l til gutter str. 10-12 år (eller 140X) og 14-16

#1

~TM~ sa for siden:

Vi skal i bryllup i sommer. Sydenbryllup. Mørk dress utgår da det sannsynligvis er rundt 30 grader på kveldstid der.

Jeg forsøker derfor å finne pentøy til gutta. Lys lindress, lys "shorts" eller capri med tilhørende vest eller noe i den duren. Hvitt, naturhvitt eller beige. 13-åringen (som da er 14) er lav for alderen og slank, mens han som blir 9 år er relativt lang, kompakt og tettbygd. De trenger absloutt ikke å være likt kledd.

Er det noen her som har lyst til å hjelpe meg å lete? Jeg finner jo ingenting...


#2

Niobe sa for siden:

Lyse lindresser har mine hatt i noen størrelser, og et par av dem har vært fra Monsoon. De pleier å ha hvert år, men jeg vet ikke hvor langt de går opp i størrelse? Et år fant vi på H&M også, og Memini har også hatt.


#3

millact sa for siden:

Tenker det er i tidligste laget å finne dette, men vil tro det snart kommer i butikkene.


#4

IzziCreo sa for siden:

Name-It pleier å ha, men litt for tidlig med lyse sommerfarger ennå. Monsoon stopper før disse størrelsene. Ellos har et fransk merke som heter Verbaudet, og de pleier å ha typisk slikt tøy, men antakelig ikke til eldste. Kjøpte det til mellomste da vi giftet oss (shorts og vest i beige lin og hvit linskjorte). Bor du i Oslo-området så har Junior Barneklær mye pentøy. Tror faktisk også de har fått nettbutikk? De kan du ihvertfall ringe å snakke med. De er veldig behjelpelige :)


#5

~TM~ sa for siden:

Tusen takk for alle svar!


#6

millact sa for siden:

H&M har fått inn masse nå.


#7

~TM~ sa for siden:

Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.