Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Den nye Land Rover Discovery sport

#1

Levic sa for siden:

Noen som vet om det er tre separate seter i denne?

Vi har nå en Audi A6 allroad, og det er trangt med tre barn i baksetet. Eldste sitter i midten, men pga den store "humpen" i midten er det ikke spesielt behagelig.
Har lyst på en sprek bil som er romslig nok til tre barn i baksetet.

Nye Volvo XC90 er drømmen, men koster for mye foreløpig. Vi ønsker å kjøpe ny bil, og ikke brukt.


#2

Pøblis sa for siden:

Jeg har veldig, veldig dårlig erfaring med Landrover. Vi har hatt en range Rover og en Discovery, vi fikk motorhavari på begge. Jeg ville ha sjekket bilens historie nøye og lest forbrukertester.



#4

Levic sa for siden:

Vi tenker å kjøpe en helt ny. Ser det står på diverse sider at Land Rover har forbedret alt, og har gått fra en "styr unna" bil, til en bil med høy kvalitet og oppgraderinger. Har alltid vært svært skeptisk til Land og Range Rover pga dårlig rykte, men dersom det stemmer at de har forbedret seg så er jeg veldig villig til å prøve.

Ser på linken at det ser smalere ut ja.. Da spørs det hvor smalt..


#5

mrc sa for siden:

Det er vel fortsatt noe de kan trenge litt tid på å bevise. ...


#6

Levic sa for siden:

Ja det har du rett i.

Tror faktisk både Land og Range Rover blir for smal inni. Poenget var at vi skulle ha tre separate seter, men etter å ha sett nøye på Range Rover ser jeg at setet i midten er veeeldig smalt.

Nye XC90 er nok et smartere valg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.