Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevare hjemmebakt (glutenfritt) brød?

#1

frukt sa for siden:

Ja, hvordan oppbevarer man brød best, eller gjærbakst generelt for den saks skyld.


#2

frukt sa for siden:

Dette sier internettet.
When it’s first baked, store homemade gluten free bread it in a breadbox. And make sure the bread has enough empty space around it that air can circulate around it. A closed breadbox retains some moisture in the box, so the bread doesn’t dry out, but doesn’t hold it so close to the bread that it makes it soggy.

Nå har ikke jeg brødboks, men en plastikkboks med lokk funker kanskje. Prøver det.


#3

Syrinx sa for siden:

De glutenfrie vennene mine fryser ned ferdige skiver og tar opp det de trenger etterhvert.


#4

frukt sa for siden:

Ja, det pleier jeg og å gjøre. Men nå har jeg bakt bagels som jeg tenkte jentene kunne få med i barnehagen i morgen, og da er det greit å slippe å tine opp. :)


#5

Syrinx sa for siden:

Pose på benken da.


#6

ingling sa for siden:

Pose på benken går helt fint over natten, ja.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.