Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skiboks

#1

IzziCreo sa for siden:

Vi må ha skiboks til vår Citroen Grand C4 Picasso, 2015-modell. Noen tips? Bør vi gå via Citroen-forhandler eller andre bilutstyrsfirma? Er det store kvalitetsforskjeller? Burde vi heller kun velge slike fester til ski? Hva med disse myke variantene?

Vi farter ikke akkurat mye med skiene, så dette føles litt unødvendig må jeg innrømme. De gangene det fartes er det enkelt å få plass i bilen til de. En skiboks kan jo brukes til lett last når vi reiser på ferie, så sånn sett litt mer bruk for det. Men som sagt, litt kjip utgift for en tur.


#2

apan sa for siden:

Vi kjøpte en på Biltema. Den er jo ikke så lekker, men den gjorde det faktisk helt ok i en test vi nettopp leste, og var atskillig billigere enn "merkeboksene".


#3

Fluke sa for siden:

Les naf sin test, så finner du greie bokser. Vi har kjøpt (brukt) glassfiberboks fra skiguard som vi bruker på alle ferier, sommer og vinter. Tror vi betalte 1500,- for den brukt, og ser at det ligger noen greie på Finn.no nå også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.