Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om tv2 sumo

#1

Karamell sa for siden:

Vi har en måned gratis Sumo akkurat nå. Nå fant jeg en serie jeg ville se (Arrow sesong 4) og så er ikke de 5 første episodene tilgjengelige mer? Er det slik at ting bare ligger ute en liten periode?


#2

Martis sa for siden:

Jeg tror de nye seriene bare ligger ute i 1 mnd. Gamle serier er det hele sesonger av. Så jeg gjorde en blemme når jeg skulle samle opp Krig og Fred. :mumle: Vi har kun digitalt TV nå, med bl.a Sumo og jeg syns det fungerer veldig bra


#3

Karamell sa for siden:

:mumle: Jeg kan ikke begynne på episode 6 selv om jeg har sett de tre første sesongene. Jeg får vel bare vente til Nettflix slipper den da.


#4

Nessie sa for siden:

:gaah:
Jeg synes Sumo er møkk. Nettopp pga de episodegreiene.
Så vi droppa det. Det er jo ganske dyrt og, sammenlignet med Netflix etc.


#5

Blondie sa for siden:

Det er litt opp og ned med Sumo med disse episodene. Det er vel kun avsluttede serier som ligger ute med fulle sesonger. Vi har hatt Sumo så lenge at vi har rukket å se de episodene av de seriene vi hadde tenkt, men det er naturligvis kjedelig når det bare ligger de siste av en serie.

Det som er virkelig bra med Sumo er jo at det også gir tilgang til endel på CMore, vi ser mye film derfra. De legger også ut de sylferske Beck-episodene.


#6

Tussa sa for siden:

Eg har sumo no, men det var utelukkende for fotballen etter at C-more slutta med norsk fotball. Men eg like Sumo godt og syns det er verdt det. Spesielt no når eg får sjå Tottenham slå Arsenal! Nei.....akkurat når eg skreiv dette utligna Arsenal :gaah:

Og så er det gøy å få sett Greys, Madame Secretary, Tid for hjem, Alle gutta, Idol og alt sånt.


#7

Tante Sofie sa for siden:

Eg forstår ikkje alltid logikken i kva som ligg ute til evig tid, og kva som forsvinner etter ei stund. :blånn: Men, eg er egentlig ikkje imponert over innhaldet sånn totalt sett. Korleis er viaplay i forhold?


#8

Nessie sa for siden:

Jeg synes og det er uoversiktlig. Jeg tar heller opp det jeg ønsker å se på tv2 iløpet av uka. :nikker: Vi har Viaplay, og synes utvalget der er ganske bra :jupp:


#9

Tante Sofie sa for siden:

Kanskje testes Viaplay då. Vi har kun nett-tv, så føler liksom at vi må ha sumo for å få nyheitene, men kanskje bytte mellom netflix og viaplay? Har hatt netflix lenge no.


#10

C3PO sa for siden:

Jeg har ikke prøvd Netflix, men har Sumo og Viaplay, og er ganske fornøyd, spesielt etter at de begynte med innhold fra CMore. Jeg tror det egentlig var meningen at man skulle betale for innholdet fra CMore, men det ser ut til å ha blitt borte. Det er bra - jeg var ikke villig til å betale mer. Jeg liker å ha muligheten til å se direkte-TV fra TV2.

Ting ligger ute lenger på Viaplay. Jeg synes Viaplay har litt vel mye spenningsserier, og jeg savner flere vanlige dramaer. Det jeg liker godt med Viaplay er at man kan lagre en del innhold offline (på Ipad-en) for å kunne ta med meg på ferie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.