Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vugge eller noe lignende for smårollinger/store babyer?

#1

Maverick sa for siden:

Min yngste er en slik som ikke sover mer enn femten, tjue minutter sammenhengende, bortsett fra hvis hun ligger på magen til pappaen sin eller hvis vi kjører bil, eller hvis - som jeg oppdager nå til stor begeistring - blir vugget i bilstolen stående på stuegulvet! :hyper:

Neste tanke er umiddelbart da - hva kan man ha så store barn liggende i med gynge/vuggemulighet? Finnes det noe? :hyper:


#2

Geitrams sa for siden:

Hengevugge?

Jeg hadde samme problemet med minstemann, og kjøpte da ei Simovogn som verandavogn. Hver gang det knirket i vogna, gikk jeg ut og vugget, og i løpet av et par uker kunne han ta firetimerslurer uten å våkne. Ekstremt god fjæring i Simo.


#3

Maverick sa for siden:

Hengevugge er drømmen, men hun er allerede 68 cm lang. :gruble: Utesoving går an, men hadde vært digg å ha noe som funker uten hassle med påkledning og sånt.


#4

Filifjonka sa for siden:

De hengevuggene jeg har sett har ikke hatt høye nok kanter til babyer som kan begynne å heise seg opp.


#5

Lavender sa for siden:

Min yngste vugget seg selv i Baby Bjørn vippestol, hun trakk opp knærne og sparket ifra. Knirk over kjøkkengulvet og ble sint når kjøleskapet sto i veien.


#6

Maverick sa for siden:

Nope, men jeg tenkte at den jo evt kan henge helt lavt over gulvet, slik at det ikke blir noen egentlig risiko.


#7

Mikkeline sa for siden:

Babybjørn vippestol var min tanke også. Den brukte vi ganske lenge.


#8

Maverick sa for siden:

Vippestol som sovested? :gruble: Hun hadde neppe gått med på å sitte i en sånn i våken tilstand. Ikke en utpreget tilbakelent liten knert, dette.


#9

Fibi sa for siden:

Vippestol med vibrering i rumpa? Gjør underverker her.


#10

ingling sa for siden:

Hengevuggen var gull med litt mindre baby, men den vi hadde hadde nok vært snau for en så stor. Men hva med noe sånt som denne? Kanskje mulig å finne brukt? Klarer ikke se hvor lang den er, men den er i hvert fall dyp nok til at hun ikke velter ut med det første.

Ellers var trikset med begge mine utesoving, særlig hun minste som ikke skjønte det med lange blunder før... vel, aldri. Men det hjalp veldig med vogn ute, da sov hun til og med gjennom jagerflystøyen. :humre:


#11

Lhi-My sa for siden:

Det går fint an å montere meier på en sprinkelseng. Ellers fantes det noen små føtter med fjæring som man la under beina på sprinkelsenga når jeg hadde baby, men det er 11 år siden, så om dette er å få tak i lenger, vet jeg ikke.

Edit: det finnes fortsatt og heter Brio gyngebein. Jeg har ikke prøvd, så jeg vet ikke om det funker.


#12

Niobe sa for siden:

Hengevuggen vi hadde var veldig romslig. Pur natur, sånn "heklet". Og vi hadde den på stativ og den kunne hengt veldig lavt. Men begge mine ville uansett helst sove ute i vogn, så vuggen gikk ut av bruk før de vokste ut av den.



#14

Pamina sa for siden:

Det fins vippestoler du kan legge helt tilbake som vipper av seg selv. Tinylove har en sånn der du i tillegg kan trekke kanter opp slik at det blir som å ligge i en vognbag. Søk opp vippestoler, det er en jungel av muligheter.


#15

apan sa for siden:

Jeg tipper hun vrenger seg ut og hiver seg opp av en vippestol. Lillebror sitter i den ennå, men han er lat. Og det varer ikke lenge.

Jeg ville gått for utesoving i pose - det trengs jo stadig mindre påkledning nå.





#19

Maverick sa for siden:

Det er en sånn en jeg lurer mest på. Husker du lengden? Det står "ca 80 cm", tror jeg, men hvis det egentlig er 72 cm er vi jo like langt.


#20

Niobe sa for siden:

Jeg ser jeg skrev 85 cm selv da jeg la den ut på Finn.no. Vi får håpe jeg ikke løy på meg noen cm. :knegg:


#21

Maverick sa for siden:

:knegg:

Da er den jo interessant. Og ordentlig fin! :hjerter:


#22

Niobe sa for siden:

Ja, kjempefin. :hjerter:


#23

apan sa for siden:

Veldig fin den Niobe viser. Men du tror ikke at hun snart står på kne i den?


#24

Stellebord sa for siden:

Her sover mini i slyngevugge. Den er gull, men funker vel ikke når de blir større. Legger babynestet i vugga, og i stativ henger den ikke høyt over gulvet.


#25

Maverick sa for siden:

Jo, gjett om. Men derfor jeg tenker at den kan henge lavt, med tykt flossteppe under? I hjørnet på stua, så kan jeg rugge med foten mens jeg jobber. :knegg:


#26

apan sa for siden:

Jepp, det burde gå ja, da har man jo kontrollen på om hun hopper ut.


#27

Stellebord sa for siden:

Min sovende baby ligger 37 cm over gulvet i vugga nå. Og når han våkner, vugger han seg selv i søvn.


#28

Niobe sa for siden:

Ja, den hang bare så vidt over gulvet. Foten min viser på bildet. Minsten er 9 måneder på bildet, og kunne både sette seg opp og reise seg opp.


#29

Maverick sa for siden:

Fikk litt lyst på sånn selv også. :knegg:


#30

Geitrams sa for siden:

Jeg hadde samme som Niobe til eldstemann, men han klatret tidlig ut av den. Han var uansett ingen sovebaby. Til andremann hadde jeg slyngevugge, og den sov han godt i helt til han ble avhengig av å ligge med armene ut, det var det ikke plass til.

Denne var det:


#31

Maverick sa for siden:

Nå har jeg lett nettet rundt etter brukte hengevugger, men no luck, så i går bestilte jeg Natures Way slyngevugge med kokosmadrass fra purebaby.dk.

... og i dag ble det lagt ut en nesten lik på Finn. :knegg:

Jaja. Spent! Håper den funker! Har trua.


#32

Høst sa for siden:

Jeg mener virkelig ikke å ødelegge håpet, men her i huset holdt vugging ett par ganger til hun var lei, så var det utelukket som dagsovingsmulighet....:sur: Det som funker her når alt annet feiler, er white noise. Finnes noen fine apper, også spesiallaget for baby, men hos oss fungerer de vanlige helt fint, og Knøttet foretrekker regnvær. Bruker mobiltelefonen, og da kan hun sove en god stund alene om dagen, samt at hun sovner uten problem igjen dersom hun våkner om natten og jeg slår den på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.