IOA sa for siden:
Disse har jeg bakt i kveld. Fantastisk gode! Snuppa får med seg i matboksen i morgen, resten hiver jeg i fryseren.
Kalkunsnurrer med ost:
DEIG:
50 g gjær
3 dl lunkent vann
4 ss olivenolje
1 ts salt
1 egg
8 dl sammalt hvete
Egg til pensling
FYLL:
200 g kalkunpålegg
200 g frossen spinat
300 g cottage cheese
1 egg
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 dl revet parmesan/hvitost
Ha gjær, olje, salt og egg i en bolle. Rør inn mel. Dekk med plast og hev i 30 min. Skjær kalkunpålegg i strimler og bland resten til en masse. Kjevle deigen til en firkant ca 5 mm. Fordel fyll og kalkunpålegg på deigen. Rull til en pølse. Skjær i tykke skiver ca 3 cm. Legg på bakepapir, etterhev i ca 30 min. Pensle med egg. Stek på 225 grader i 15-20 min. Blir ca 20 stk.