Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjempegode kalkunsnurrer med ost

#1

IOA sa for siden:

Disse har jeg bakt i kveld. Fantastisk gode! Snuppa får med seg i matboksen i morgen, resten hiver jeg i fryseren.

Kalkunsnurrer med ost:

DEIG:
50 g gjær
3 dl lunkent vann
4 ss olivenolje
1 ts salt
1 egg
8 dl sammalt hvete
Egg til pensling

FYLL:
200 g kalkunpålegg
200 g frossen spinat
300 g cottage cheese
1 egg
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 dl revet parmesan/hvitost

Ha gjær, olje, salt og egg i en bolle. Rør inn mel. Dekk med plast og hev i 30 min. Skjær kalkunpålegg i strimler og bland resten til en masse. Kjevle deigen til en firkant ca 5 mm. Fordel fyll og kalkunpålegg på deigen. Rull til en pølse. Skjær i tykke skiver ca 3 cm. Legg på bakepapir, etterhev i ca 30 min. Pensle med egg. Stek på 225 grader i 15-20 min. Blir ca 20 stk.


#2

Virra sa for siden:

Jeg leste og leste, og for meg ble det "kanelsnurrer med ost" :D Nei, det hørtes ikke ut som noe for meg, tenkte jeg.

Først nå, når jeg tilfeldigvis så på tråden igjen, så jeg det sto "kalkunsnurrer med ost". DET vil jeg jo prøve å lage! Takk for oppskrift! :jupp:


#3

torsk sa for siden:

Jeg er mer enn litt skuffet over at det ikke var hele kalkuner som var snurret. Måtte jo inn her og se på den helsprø oppskriften! :)


#4

Canisa sa for siden:

Hørtes deilig ut, så disse må nok prøves!
Takk for oppskrift!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.