Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fiskegrateng - laget i kveld, spises i morgen. Steking når?

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg har laget gammeldags fiskegrateng av middagsrestene, sånn med innvendt, pisket eggehvite og det hele. Tenkte den skulle få stå sånn, og stekes i morgen, men kom til å tenke på, med eggehviten og sånt, ville det vært bedre å steke/halvsteke den i kveld?


#2

ingling sa for siden:

Jeg pleier å steike den på kvelden, men tar på strøkavring neste dag før jeg varmer den opp. Funker finfint!


#3

Polyanna sa for siden:

Noen som husker tid og temperatur i farten?

:laget på slump:


#4

Inagh sa for siden:

Når vi lager fiskegrateng, mener jeg å huske vi steiker på 200 grader i alt fra en halv time til tre kvarter sånn ca, alt etter hvor diger grateng vi har lagd.


#5

-ea- sa for siden:

Jeg lager dem, fryser dem, og steker når de skal spises.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.