Vi er atten stykker fra jobben som skal ut og spise i slutten av mars, og jeg er ansvarlig for å velge sted. Jeg hadde sett meg ut Pinerolo Americano, men de kan ikke tilby oss bord den aktuelle dagen. :mumle:
Så hvor i all verden går vi i stedet? Helst et sted i gåavstand fra Nationaltheateret stasjon, men ikke noe must. Alle typer spisesteder er av interesse, unntatt indisk (for det spiste vi sist vi var ute). Det bør heller ikke være for støyende.
Har vært på Lemongrass sammen med to venninner fra der du jobber, og det var veldig god mat -- men veldig få andre gjester der? Kanskje det var tilfeldig?
Den italienske oppovermot den amerikanske ambassaden er god, Ruffinos.
Den er god, ja! God mat, god service, veldig italiensk. Var der (med de samme venninnene som på Lemongrass, what an incident) i februar, og vi var godt fornøyd. Særlig sjømatpastaen var supergod. De er også ganske gode på allergier og sånn.
Den er ikke hipp og kuul, da, sånn som Pinerolo Americano er. Og ikke gå for den andre pan-amerikanske som ligger nærmere Solli enn Pinerolo Americano. Den var veldig kuul, fine lokaler og høy trendfaktor men der syns jeg maten var ganske middelmådig.
Amerigo? Nei, den fikk dårlige anmeldelser i en aller annen avis i dag, så jeg.
Vi er ikke så hippe og kule, så Ruffino passer sikkert bra for oss. Og nærmere jobben får du det ikke. :jupp: Så nå har jeg sendt dem en forespørsel. Men hjemmesidene?! My eyes! :skremt:
Lemongrass er blant mine favorittar. Har vore der fleire gonger og maten er like god kvar gong. Det er og relativt rolig i restaurantdelen og ein ok bar med spennande drinkmeny.
Jeg ser tråden er gammel, men jeg måtte bare inn å fortelle at vi spiste treretters på Ruffin i går, og snakk om nedtur. Dyrt, og slett ikke bra.
Maten var direkte vond.
Kanskje valgte vi dumt, da vi spiste scampi og kamskjell til forrett og breiflabb til hovedrett.
Forretten var tørr og helt smakløs og hovedretten smakte rett og slett ingen ting. I tillegg var den tørr. Jeg som normalt aldri salter måtte dunge på med salt på fisken for i det hele tatt å klare å få i meg noen biter. Når høydeepunktet på middagen blir de ovnsstekte potetene blir det litt i overkant å betale 1700,- for en halv flaske vin to forretter, to hovedretter og en dessert pluss kaffe. Vi skulle egentlig på Chez colin, men de hadde sommerstengt :sukk:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.