Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva bruker du hodekål til?

#1

Cauchy sa for siden:

Jeg har en hodekål å bruke opp og trenger inspirasjon. Hva liker du å lage med hodekål?


#2

Neket sa for siden:

Kålstuing. :nemlig:

Eller smørdampet kål, det er også godt. Men ikke like godt som kålstuing.


#3

My sa for siden:

Jeg bruker det i grunnen aldri til noe annet enn fårikål. Kinakål bruker jeg i wok, grønnkål bruker jeg til alt mulig rart.

Men kålruletter er en sterkt undervurdert rett, det tror jeg jammen jeg skal ta og lage en dag. :nam:


#4

Filifjonka sa for siden:

Wok og coleslaw. Og surkål på julaften. Og fårikål.


#5

Pelle sa for siden:

Istedenfor grønne salatblader i salat og taco - da strimlet.


#6

kamp sa for siden:

Skjærer den i strimler, blander me olje og salt. Inn i ovnen til den er crispy :)


#7

Bokormen sa for siden:

Coleslaw, wok og kålstuing. :nam: Kål i suppe er også godt.


#8

amylin sa for siden:

Som de andre her, wok og coleslaw.


#9

Varta sa for siden:

Okonomiyaki. Veldig godt, ikke så lett å lage uten et par andre spesialingredienser. Ellers går den i wok og i fårikål.


#10

nokon sa for siden:

Wok, strimla, smørsteikt kål som tilbehør, lett kokt i saltvann som tilbehør. For ikkje lenge sidan prøvde eg "lasagne" med kålblader i staden for pasta, som blei veldig godt. Sånn svensk kålsalat kan brukast til mykje.


#11

Inagh sa for siden:

Kålstuing. :nam:


#12

Rug sa for siden:

Råkostsalat. Skjæres tynt. Blandes med raspeyæt gulrot, raspet eple og litt rosin, noen ganger litt appelsinjuice, noen ganger med raspet kålrot, evt rødkål.


#13

Chablis sa for siden:

Wok
Råkostsalat


#14

Lyppa sa for siden:

Rå, i kjøttsuppe og i vårruller.


#15

trøtt sa for siden:

Fårikål, kålstuing, fersk suppe og vårruller.


#16

Fibi sa for siden:

Coleslaw (perfekt til kylling og svinekjøtt), og vårruller!


#17

løve70 sa for siden:

Coleslaw og kålstuing.


#18

Niobe sa for siden:

Coleslaw, vårruller og surkål.


#19

frukt sa for siden:

Ingenting.


#20

Anikka sa for siden:

Her trenger jeg tips også. Vi abonnerer på grønnsakskasse som kommer på døra og der er det ofte hodekål. Vi bruker en del kål i suppe og kokt som tilbehør, men greier ikke bruke opp alt.


#21

Strå sa for siden:

Coleslaw, fårikål og supper. Vårruller hvis jeg ikke har kinakål. Kålrulletter er jo også godt. Det crispy greiene till kamp må prøpves ved en anledning.



#23

Skilpadda sa for siden:

Stort sett coleslaw. Og fårikål, de veldig få gangene jeg lager det. Kål er veldig godt i wok og sånt, men det lager jeg fryktelig sjelden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.