Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags goretex-sko har dere kjøpt til våren?

#1

zinatara sa for siden:

Prøver å finne sko til ungene. Vil ha goretex, men ikke alt for tunge. Og de sier de helst vil ha lave, heller enn halvhøye. Og de bruker 33,35 og 37.

Har sett på viking maverick til de to yngste

Men er litt usikker på om jeg kanskje burde gå for noe der sålen går litt opp fremme, han er fæl til å slite ut fremme på skoene.
Så kanskje terminator?

Hva har dere kjøpt? Noen anbefalinger?



#3

Musemus sa for siden:

Jeg leter etter halvhøye til Lillebror som går i naturbarnehage, men har ikke funnet ennå. De var fine de over du linket til!
Storesøster fikk et par fra Kavat, de virker veldig bra, hvertfall. Kom over dem for 200kr på Obs!


#4

Honda sa for siden:

Begge har fått salomon sko. 2007 har fått lilla fra gmax.no til 200 kr og 2003 har fått knall blåe fjorårets modell på tilbud tror det var på outdoore.no jeg kjøpte de :knegg:
Begge skoene er lette men turbo sine er letter en snoopy sine. Hun har 35 i sine. trubo har 44 :knegg:

par dager etterpå så jeg de hadde en billigere model på tilbud på sport1 til samme pris som jeg betalte for dyrere model på nettet :)


#5

Trixie sa for siden:

Vi har de øverste til guttane og jenta har den nederste. Nå går ingen av de i bhg lenger da. Sko har nesten uansett begrenset levetid hos minstemann som klatrere ig sykler mye.


#6

GinaK sa for siden:

Min gutt har etpar fra Salomon som har membran som han brukte i høst. De passer fortsatt. Ellers har han etpar hvite litt høye skatesko i skinn som sikkert blir brukt mest.


#7

Myria sa for siden:

Storebror har den siste fra Viking du viser, den er vi veldig fornøyd med.


#8

zinatara sa for siden:

De to eldste hadde noen fra salomon i fjor, men den modellen var litt for tunge syns jeg. Holdt godt da, gutten sine er fortsatt hele. I vinter har han klart å ødelegge sherroxene totalt og vinterskoene har hull fremme så jeg nå.

Tror jeg prøver meg på noen viking sko til ham også.

Storesøster har converse og lillesøster har noe lignende fra hm med kaniner på. Så dersom guttungen også får noen litt lettere sko er vi vel noenlunde i boks.


#9

zinatara sa for siden:

Supert! :)


#10

Matilda sa for siden:

Det blir i alle fall noe fra Viking her, det er det eneste som varer tilnærma en sesong, og ungene mine sliter ikke en gang hardt på sko (de bare er litt sløve med å løsne borrelåser).


#11

Neket sa for siden:

Jeg har kjøpt Viking terminator til minste. Innkjøpt i går, så jeg kan ikke si noe om kvaliteten. Hun har pleid å ha enten Viking eller Timberland, har vært fornøyd med begge merker.


#12

venla sa for siden:

Følger med her. Må ut på handel i løpet av uka. Vært fornøyd med Viking og Kavat før. Men Merrell har noen som er veldig lette og halvhøye. Men de kommer aldri i "riktige" farger for sjuåringen.


#13

millact sa for siden:

Yngste har fått et par sorte Viking gore tex. Har hatt like før og vært fornøyd. Eldste har et par halvhøye Viking gore tex og har fått Nike løpesko i tillegg.


#14

Teflona sa for siden:

Har kjøpt de øverste på bildet i hi, hadde de samme i fjor og de er de beste vi har hatt.


#15

Teflona sa for siden:

Nei, det er visst disse:


#16

millact sa for siden:

Funker slike strammesnorer greit? Har hatt det på flere typer sko, men synes de blir utrolig fort slitt. Men det har vært Ecco sko og timberland.


#17

zinatara sa for siden:

Samme modell, så jeg regner med de er like bortsett fra fargene.


#18

Timar sa for siden:

Jeg holdt på å kjøpe viking Goretex med strammesnøring i str 34 til frøkna. Aner ikke modell, men de var veldig lette og fine, årets utgave. MEN, den strammingen var tilnærmet umulig å bruke! Møtte klemme inn på begge sider. Jeg er vant til salomonsko, og har ikke vært klar over at det går an å lage så upraktiske strammemekanismer, men det gjør det visst.

Så det ble ikke Viking, for første gang på veldig lenge (yngste fikk, da, med borrelås), så nå vet jeg ikke hva jeg skal se etter. Ecko, kanskje?


#19

Martis sa for siden:

Begge gutta fikk viking terminator i fjor høst, og de har holdt utrolig godt. Og for første gang har ikke eldstemann vokst ut av skoene i løpet av vinteren, så han kan bruke disse til det blir sommerskovær/føre! Yngstemann hadde vokst ut av sine, så han har fått noen timberlandsko de hadde på Gsport den dagen jeg måtte kjøpe sko til han. Fant de 300kr billigere på xxl noen dager senere. :mumle:


#20

emin sa for siden:

Minstemor har halvhøye Timberland gore-tex, Mellomste er jeg litt mer usikker på hva han skal få.


#21

zinatara sa for siden:

Ryddet et skap fullt av sko i helga og fant et par røde converse i guttungen sin størrelse. Storesøster slet med knyting når de passet, så tror de bare var brukt 1-2 ganger. Så da slapp jeg å kjøpe det til ham. :D


#22

My sa for siden:

Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre i år. 05-jenta og 07-gutten nekter å bruke annet enn joggesko, uansett hvor våte de blir på bena. Med mindre det pøsregner, og da bruker de gummistøvler. Samtidig synes jeg det er greit om de har tursko med gore-tex til å bruke på gjørmete stier og lignende. Men det er dyrt å kjøpe sko til nærmere 1000 kr som nesten aldri blir brukt.

Og nei, joggesko med gore-tex er heller ikke noe alternativ, de er ekstremt kresne på passform, og det er bare asics løpesko som kommer igjennom nåløyet. Og asics lages, så vidt jeg vet, ikke med gore-tex. :sukk:

Converse og lignende er det ingen vits i å tenke på, det vil de ikke ha. Guttungen vil heller ikke ha sandaler, men storesøstra godtar Keen-sandaler til hverdags og Birkenstock til penere bruk.

07-jenta er enkel da. Hun godtar alt, og er fra seg av begeistring uansett hva hun får, så lenge jeg finner noe som ikke er rosa eller lilla (som kan være vanskelig nok). Vurderer guttevarianten av den øverste i HI. Den er mørk gråblå, med turkise lisser. Så får hun lettere joggesko senere, og sikkert noe billigere kult noe, og sandaler, bare fordi hun vil. :knegg:


#23

Che sa for siden:

Storebror har sett seg ut et par vanlige joggesko fra Nike. (Vintage-style) han mener selv at han går med støvler når det er vått og disse ellers. Lillebror har et par Goretex i ecco som storebror brukte i typ tre uker før vinteren kom raskt, samt vanlige joggesko som han har som innesko nå. Jeg har derfor kjøpt keensandaler som innesko. - som videre blir sommersko. Jeg liker de fra Salomon godt når det kommer til Goretex.


#24

millact sa for siden:

Lille * My: Jeg synes fint man kan klare seg uten gore tex joggesko, så da hadde jeg heller kjøpt Asics slik de ønsker.

Eldste her kommer garantert ikke til å bruke sine halvhøye gore tex annet enn kanskje noe til speideren, så hun bor i vanlige Nike uten gore tex.


#25

Niobe sa for siden:

Kjøpte noen Viking goretex til minsten i dag, på XXL. De hadde også noen fra Timberland som jeg likte bedre, men de hadde ikke igjen størrelsen hans.

Eldste bruker ikke lave goretex-sko. Han har halvhøye som brukes når det regner, ellers bruker han bare vanlige joggesko.



#27

Lyppa sa for siden:

Vi kjøper halvhøye Hikingsko med goretex. Disse brukes på våren, og på fjellturer gjennom sommeren før de brukes som overgangssko på høsten igjen hvis de fortsatt passer:). Vi pleier å kjøpe fra Viking.


#28

millact sa for siden:

Ser Obs har tilbud på Viking denne uken.


#29

Musemus sa for siden:

Jeg bestilte de halvhøye Viking gtx til Lillebror på Sportamore, der var det rabatt nå.
I vanlige lave så bruker han bare joggesko.


#30

My sa for siden:

Nei har du sett, det visste jeg ikke, takk for tips!

Jeg hadde egentlig konkludert med å droppe Gore-Tex til begge de to joggeskofantastene, men guttungen gikk forbi akkurat når jeg hadde klikket på linken din, og han falt veldig for denne fargen, og sa at dem ville han ha:

Så da ble de bestilt i samme slengen.

Storesøstra får vanlige joggesko uten Gore-Tex. Så får vi se hva det blir behov for senere.


#31

venla sa for siden:

Ble halvhøye fra Kamik til minste, og lave fra Timberland til eldste. Halv pris på begge parene hos Gmax.


#32

My sa for siden:

Det er forresten 20% på alle barnesko hos Eurosko/Falkanger resten av denne uka. :riktig:


#33

Kiwi sa for siden:

Vi kjøpte disse med 30% avslag på Eurosko i dag:

[ATTACH]59062[/ATTACH]

IN2 Sympatex. Sympatex skal visst være liknende goretex.


#34

Ru sa for siden:

Poden har noen Asics Goretex, Knøtteliten har både Viking og Timberland som passer enn så lenge.


#35

Plingo sa for siden:

Vi kjøpte Kamik Voyager 2G lave g-tex sko hos Sport1 i dag, til 499. 4,5 åringen bodde i disse i hele fjor. Om hun fikk velge sko var det alltifd de som ble foretrukket.


#36

Chablis sa for siden:

Vi har kjøpt halvhøye kamik, nedsatt fra 800 til 300. Grei pris på sko som blir lite brukt


#37

millact sa for siden:

Jeg var innom Obs i dag og så at de hadde både Viking gore tex og Kamik gore tex til greie priser.


#38

Odelia sa for siden:

Her ble det Ecco joggesko som er 100% vanntette til de 3 eldste (kjøpt på 3 for 2-tilbud da jeg syns de er grisedyre): mobilsite.skoringen.no/ecco-702712-biom-tra.aspx

Disse er lette og myke, men funker godt som joggesko. Syns de typiske Gore-tex skoene, som f eks Viking og Timberland, er veldig gode, men gjerne både tyngre og tettere så nå ville jeg ha noen lette til våren/sommeren og forhåpentligvis senhøsten (nå som de har vintersko av den litt finere sorten som de gjerne tar i bruk tidligere på høsten enn de gjorde med de andre).


#39

millact sa for siden:

De så veldig flotte ut, Odelia. Hvor kjøpte du dem? Eccobutikken?


#40

Odelia sa for siden:

Eurosko. Nå skal Skoringen ha 2 for 1 fra i morgen av. Du finner dem kanskje der også?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.