Saken er at jeg, mann og en sønn hadde omganssyke like etter vi tok opp låret fra fryser.Det var vel natt til påskaften vi ble syke. Så langt har vi ikke hatt lyst på mat, men i går prøvde jeg meg på å spise litt svin til middag. Det kom opp igjen i natt. :gal:
Jeg har ingen planer om spise middag i dag og det skal heller ikke sønn som også kastet opp igjen i natt.
Bør jeg steke låret i dag likevel, legge det i kjøleskap og spise det senere i uken når vi får lyst på slik mat? Gi det bort til naboene eller noen andre som vil ha?
Hvis du orker så ville jeg ha stekt det i dag og skåret opp i skiver og satset på at du er pigg nok til å spise det i morgen eller neste dag. Evt fryse skivene.
Så pes med omgangssyke da. God bedring til dere.
Jeg steker det nå. Mann og frisk sønn kan evt spise i dag. Jeg må uansett gråsteke det jeg skal spise ... Transplanterte skal ikke ha rosa kjøtt. :mumle:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.