Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativ til hvitvin i mat

#1

Libra sa for siden:

Har ei oppskrift til pastasaus med spinat. I følge oppskrifta skal jeg bruke 1,5 dl hvitvin. Jeg har ikke hvitvin og strengt tatt ikke tid til å dra innom polet. Kan jeg erstatte den med noe annet eller bedre å bare droppe vinen?


#2

Nera sa for siden:

Jeg har brukt eplejuice og enten hvitvinseddik eller litt sitron for syre, og det fungerer fint.


#3

Karamell sa for siden:

Eplejuice ja. Noen ganger bruker jeg hvitvinseddik med itt ekstra sukker i og minsker mengden/ blander med vann.


#4

Toffskij sa for siden:

Jeg ville ikke brukt lik mengde eplejuice, i hvert fall, da blir det urimelig søtt. Halvt om halvt eplejuice og vann, kanskje? Pluss en liten dæsj eddik?


#5

him sa for siden:

I sauser hvor hvitvinen skal kokes inn synes jeg at (hvitvins)eddik eller sitron er best. Har ikke brukt hvitvin i mat til andre ting. :gruble:


#6

Libra sa for siden:

Takk for svar. :) Det ble hvitvinseddik, vann og litt sukker. Ble veldig godt, men har aldri laget dette før så jeg vet ikke hvordan det "egentlig" skal smake.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.