Jeg vurderer om vi kunne hatt iskrembar i barneselskapet til lillesøster som skal feire rett før sommerferien. I stedet for kaker tenkte jeg.
Men tror dere det vil fungere greit? De er 8 jenter i klassen. Vanlig kuleis tenkte jeg og så skåler med ting som strøssel og smarties, flasker med sauser, krem på boks og iskjeks. Eller er det oppskrift på alt for mye søl?
Noen som har gjort dette? Noen tips til andre ting å ha på isen?
Vi hadde dette i fjor. Stor suksess!! Bær, krem på boks, sjokoladesaus, gummibjørner, knust oreokjeks, kakestrøssel og oboy-pulver som toppinger. Vi voksne scoopet is, så fikk de ha på topping selv. Kjempegøy og godt.
Vi har hatt dette fleire gongar. Stor suksess! 22 ungar pent i kø, medan to vaksne lagar iskuler for harde livet. Topping av alle slag, bær og sausar tek dei på sjølv. Og beger, ikkje kjeks. Vi har hatt ulike sortar is å velge mellom også. Det meste som kan kjøpast i boks, minus dei som inneheld nøtter.
La nå unga lage isen sin sjæl. Helst UTE, naturligvis. Vil du virkelig plage naboene, setter du også opp et vaffeljern i utekontakten sammen med en mugge røre.
Dermed har de også en AKTIVITET, og du kan sette deg i soffan med en kola.. :knegg:
Mellomste var i en bursdag hvor de hadde det. Med beger, ungen ble 4 og hadde sikkert 20 gjester fra 3 til 6. Det var dog i tillegg til kaker, og pølser. Mildt sagt, overdåig mye servering
Vi har også hatt det, i bursdag hos storebror. Vi har det stadig i familiebursdagene til barna også. Det er stor suksess. I tillegg til kaker og mat ja, det synes jeg ikke er så rart. Pleier å redusere kakemengden da, når jeg vet vi skal ha is.
Det var det det slett ikke var her. Nå skulle det vel og merke være familierselskap etterpå, men det var et kakebord verdig en middels sunnmørsk konfirmasjon. Flere av kakene enda ikke åpnet da barneselselskapet var over.
Isen derimot stilte de seg i fø for flere runder. Så den var stor suksess
Planen min er å slippe all bakingen, så is blir i stedet for kaker. Får krysse fingrene for fint vær og utebursdag. Det hadde vi for et par år siden, helt nydelig dag og da gjør det ingenting at det blir litt søl.
Vi hadde kaker og iskrembar, og på grunn av allergi hos en gjest så hadde vi egentlig "bare" sånn iskremkjeks med iskremkuler i (null stasj), og det var en superhit, så dette blir nok knall. :nikker:
De isskjeene vil jeg definitivt avbefale! Hvis man absolutt skal bruke slike, så må isen være svært myk. Gale-etter-is-familien min anbefaler Zyliss isskje som man blant annet kan kjøpe hos Jernia. :jupp:
Jaja, jeg har iallefall et par andre isskjeer i metall, så tror vi klarer oss uansett. Bruker sånne man kniper på når jeg lager cookies, de funker jo bra til is også. Men takk for tipset. Var vel heller at jeg tenkte at vi skulle ha flere typer is.
Og så er det jo selvsagt alltid et alternativ å være litt i forkant, og ta isen ut av fryseren litt før den må spises. Har jeg hørt, men aldri gjennomført. ;)
Kanskje man kan la isen tine litt i kjøleskapet? :gruble:
Dette blir stor suksess. Hvis du gidder, blir en pakke Toro muffins en suksess i tillegg, hvis du vipper opp litt glasur og de kan pynte med de samme tingene.