Jeg tror snart vi kan si at den gamle grillen vår er brukt opp etter 15 år, og jeg myser etter ny.
Da jeg tittet etter noen, så stod det ved siden av Webergrillene noen fine Jamie Oliver-griller. Noen som har noen tanker om kvaliteten på disse vs Weber?
Vi kjøpte en Jamie Oliver grill i fjor, med samme vurdering som deg. Vi stod på obs, så på Webergrill, og så at en får jo mye mer for pengene på jamie Oliver. Sjekket vurderinger på nett, som så greie ut, så da endte vi med en jamie-grill med 4 bluss samt sidebrenner. Men om jeg er 100% fornøyd vet jeg ikke helt. Jeg syns ikke den greier å kjøre den opp i skikkelig varme, men har samtidig ikke noe å sammenligne med, siden den vi hadde før denne her var en ganske liten billig sak.
Nei, man gjør ikke det med mindre man har lang vei til kjøkkenet og velger å koke ris eller andre ting ute med grillen. Mao. ikke en problemstilling for deg.
Vi endte med en Landmann til Øen, for å få mer for pengene. Jeg er dessverre ikke like fornøyd med den som vår 15 år gamle Weber, med samme problem som Erica; den blir ikke varm nok. Pizza, f.eks., skal jo ta 3-5 min, men det gjør det absolutt ikke.
Jeg hadde kjøpt Weber hvis jeg skulle kjøpt igjen. :sorry: Vi bruker sideblusset, btw, men vi har jo "utekjøkken".
Vi har en Landmann, men den har ikke lokk, så det begrenser jo bruken veldig. :mumle: Vi fikk den i gave og jeg har ikke hatt samvittighet til å bytte den, men nok er nok, jeg vil ha en ny. :trasser:
Vi kjøpte ny grill i fjor, en Weber Q300 eller hva den nå heter. Stor nok for oss og er lett å flytte på. Det var ikke noe problem for mannen å flytte den ned i kjelleren alene i høst, for å få den bort fra vær og vind i vinter. Noe helt annet en den gamle Landmanngrillen vår.
Det er ikke et helt ekte utekjøkken - det er bare grillen og et sidebord. Og hageslangen når jeg skreller poteter/skyller salat/gjør andre ting der det trengs vann. Det er ikke så langt inn til oppvaskbenken at vi har brydd oss med å lage et helt kjøkken. Dessuten har vi bare hatt hytta i 9 år, så vi er liksom ikke helt innbodd enda. :knegg:
Det er denne modellen vi har, Polyanna. Når vi fyrer med alle blussene på fullt så greier den så vidt å komme opp i 230-250 grader. Det er som Candy skriver over her litt lite til pizza. Til det meste annet fungerer det greit altså.
I beg to differ. :knegg: Vår Futur Quattro vant vel konkurransen med tilsvarende Weber på fargen. Det var vel bare flaks at den også hadde bedre brennere, så gubben også foretrakk den. Vi er forresten veldig fornøyd med den, etter noen år nå.
Og jeg skrev at hun kan ikke velge bare, og med trykk på ordet bare, på grunn av fargen. Om grillen er bra skader det jo ikke om den er rød. Men selv ikke jeg kjøper en grill bare fordi den er røøøød og peeeen.
Jeg som til vanlig er veldig matinteressert må innrømme: vi har ikke grill og ingen av oss griller noengang, hverken mannen min eller jeg synes det er verdt arbeidet.
Skjønner rett og slett ikke greia. :hehehe:
Jeg kjøpte nest største Jamie Oliver i fjor sommer. Jeg er ikke helt fornøyd, den er litt skranglete og får ikke høy nok temperatur. Jeg anbefaler heller en Landmann. Jeg hadde en Landmann Avalon før, den var mye bedre enn Jamie-grillen.
Også må man ikke kjøpe Big Green Egg, man har jo Kamado Joe. Like bra, mye billigere og med mer utstyr. Jeg har en slik en og den er helt konge.
Nei, det er en keramisk kullgrill (tenk pizzaovn), noe som gjør at den holder ekstremt bra på varmen og du kan både røyke og grille i den. Den når lett 400+ grader så man kan steke italiensk pizza på noen sekunder også.
Vi gikk fra Landmann til Weber. Landmannen var rustet i filler all over.
Jeg, som har kjøkkenet fullt av Jamie Oliver servise, kunne lett gått for grillen hans også. :enkel: