Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør jeg med 12 overmodne appelsiner?

#1

Maverick sa for siden:

:gruble:

Tips? :blafre:


#2

Blå sa for siden:

Er de fremdeles spiselige? Jeg er glad i appelsinsalat. Du skjærer opp appelsinene og heller over en honninglake (varmer opp honning med litt vann slik at det blir mer flytende), Serveres med vaniljeis, eller med naturell youghurt blandet med honning.


#3

-ea- sa for siden:

Lager juice?




#6

Charlie sa for siden:

Lager marmelade. Det har jeg gjort med sitroner, også. :ja:


#7

Bokormen sa for siden:

Vaffelrøre hvor du bytter ut melk med appelsinjuice. :jupp:


#8

GinaK sa for siden:

Appelsinris?
Har ikke smakt siden jeg gikk på kokkelinje som 16åring men husker fortsatt smaken. Godt.
Riskrem som kanskje har mer krem for den skal være fluffy. Klipp opp appelsin og bland.

Evt presse til jucie.


#9

veobra sa for siden:

Juice må være perfekt.

Jeg liker å skjære av alt skallet og så skjære ut hver båt hvis jeg skal bruke i fruktsalat. Da er det bare rene fine appelsinbåter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.