Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster - oppbevaring av nylaget Bolognese-saus

#1

Beckett sa for siden:

Jeg har laget en kjempeporsjon med Bolognese-saus til middagsbesøk i morgen. Den er akkurat ferdig kokt, og naturlig nok altfor varm til å settes rett i kjøleskapet. Skal jeg stå opp i natt og sette den inn da, eller bare la den stå under lokk til i morgen tidlig (altså ved 06/07-tiden)?


#2

Veronal sa for siden:

Sett den i kaldt vann, gjerne med fryseelementer, og så setter du den inn i kjøleskapet før du legger deg.

(Ellers ville jeg stått opp midt på natten, ja.)


#3

Beckett sa for siden:

:fyller kummen med vann pronto:

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.