Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Helstekt/Ovnsbakt laks eller ørret til koldtbord

#1

GinaK sa for siden:

Vi har et 80-årslag å feire så begynner så smått å planlegge maten. Og så har jeg tenkt å prøvelage. :o

Det må bli så enkelt som mulig og så rimelig som mulig da det ikke er igjen så mange å spørre når hovedpersonen selv ikke skal involveres mer enn å tro at det kun skal være familieselskap og at hun skal få lov til å lage en kake, Verdens beste. Resten skal vi andre ordne.
Det er ikke så mange å spørre så derfor enkelt.
Mange av gjestene er også gamle så skal ikke pålegge de noe. Andre er studenter og andre igjen er ikke så enkle å spørre av ulike årsaker. Flere er tilreisende så det blir vanskelig å be om hjelp. Uansett må det bli så enkelt som mulig.

Derfor tenkte jeg på helstekt rød fisk. Men velger man laks eller ørret? Den skal serveres kald som en del av et koldtbord.
Hva velger dere?
Trenger også konkret tips, oppskrift for å tilbrede fisken :)



#3

GinaK sa for siden:

Takk for tips. Tar gjerne imot tilbredning av en hel fisk også. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.