Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Musical.ly

#1

Hot Lips sa for siden:

Elleveåringen ønsker seg så inderlig å laste ned denne appen. Erfaringer? Ser det ar 13-årsgrense fra produsentens side, så jeg sa nei først. Men lovet å gjøre litt research på nettet før den endelige dommen faller. Alle andre får lov, nemlig. :nemlig:


#2

amanas sa for siden:

Jeg lurer og litt på dette.
Jeg hadde aldri hørt om den appen før jeg pga noe uenigheter i jentegjengen til eldste ble klar over den nå før helgen. Raskt googlesøk ga meg ikke så mye informasjon om det der og da.
Men jeg har nå lastet den selv ned for å se og da viser det seg at alle i gjengen storesøster går i har den og det er litt av hvert av filmer de har lagt ut. Storesøster har og lastet den ned og lagt ut filmer, uten at jeg var klar over det så vi har litt å snakke om når hun kommer hjem i morgen.
Virker ut til å være noe liknende instagram der de gir likes og kommenterer hos hverandre, men her går det på miming av sanger og små filmsnutter. Å så er det jo helt åpent, jeg får hvertfall sett alt til alle venninnene til storesøster.


#3

Tjorven sa for siden:

Oi. Jeg var ikke klar over noen aldersgrense. Snuppa (11) har dette, og det har flere av venninnene også. Jeg har tenkt at miming av musikk er ganske morsomt. Jeg visste ikke at de delte der inne, for snuppa legger det ut på Instagram i tillegg.


#4

Anne C sa for siden:

Er det noen som har fått noen nye erfaringer om dette? Niesen min har dette, og jeg har surret litt rundt der i dag. Ingen her hos oss har det, men hvis det er 13 år grense på det så er det vel ikke noe å vise 10 åringen. Jeg tror han hadde synes dette var kult.


#5

Mikkeline sa for siden:

Helt åpent trenger det ikke være. Profilen kan gjøres privat.


#6

Anne C sa for siden:

Jeg har stalka litt rundt på unger jeg kjenner, og det er noen av de som har lukkede profiler. Men ikke så mange. Niesen min har startet på skolen jeg jobber på, så nå har jeg sett ganske mange av de nye elevene mine der inne. Bare helt uskyldige ting så langt jeg kan se.


#7

Hondacrv sa for siden:

Jenta (12) har det, privat profil. Dei mimer til musikk, deler med og liker kvarandre. Eg trur det er relativt uskyldig, viss ein har ein privat profil.


#8

Joika sa for siden:

Man kan ha lukket profil. Jeg hadde vært mindre skeptisk til denne enn mye annet. Det jeg hadde vært mest redd for er sosialt selvmord... for det ligger en del "rare" videoer der inne... :knegg:


#9

Sneglo sa for siden:

:knegg:

Jeg må innrømme jeg ikke visste det var 13års grense.
Mine barn har den, til og med 9åringen.

Men de har lukket profil, og har fått nøye gjennomgang at hvem som helst ikke skal legges til og alt sånn, ei heller ikke hva som helst som skal deles.


#10

Joika sa for siden:

Jeg tenker at her gjelder samme prinsipper som med alle sosiale medier. Ikke legge til ukjente, ha lukket profil, ikke si eller vise noe man ikke ville vist frem eller sagt til andre face to face osv. Mange av disse appene er laget etter samme prisipper, men innholdet man deler er litt forskjellig. Musical.ly er kanskje en av de mer snille.

Er det noen her som har konto, eller? :humre:

:rekkeropphånda: :flau:


#11

Simone sa for siden:

Min snart 12-åring har denne app'en, men ho har lukka profil.
Ho har berre lov til å legge til folk ho kjenner som vennar og eg ser over lista over dei som har tilgang jevnlig.

Syns det virkar som ein ganske uskyldig app og dei har mykje moro med å lage musikkvideoar.


#12

Candy Darling sa for siden:

Jeg har faktisk gitt etter for gruppepresset på denne til niåringen, siden 2/3 av jentene i klassen (jeg har telt) har den. :himle: Privat profil, kun tillate barn hun kjenner, og stikkprøver fra meg er kriteriet.

Prinsipper-schprinsipper.


#13

Hondacrv sa for siden:

Eg har ein konto og har jentungen som einaste venn. Det er streng ulovlig for meg å kommentere eller gi meg til kjenne på anna vis, men eg ser det ho legg ut, og det er det vesentlege. Ser at ein del av vennene hennar har har lukka profil, andre open.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.