Olifant sa for siden:
Med feiring av bursdag både for familien, klassen og barnehagevenner samme uka som 17. mai tenker jeg å få gjort unna mest mulig på forhånd.
Hvor lang tid i forveien kan jeg lage pikekyss?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Olifant sa for siden:
Med feiring av bursdag både for familien, klassen og barnehagevenner samme uka som 17. mai tenker jeg å få gjort unna mest mulig på forhånd.
Hvor lang tid i forveien kan jeg lage pikekyss?
GydaG sa for siden:
Lenge. Vi har spist pikekyss i ukesvis. Faktisk tror jeg vi spiste de siste halloween-spøkelsene i romjula.
Niobe sa for siden:
Ukevis, minst.
Kirsebær sa for siden:
Takk! Jeg skal ha med 80 serveringsenheter av ett eller annet til 17. mai. :puh:
Det blir ihvertfall litt pikekyss, skjønner jeg.
De kan lages nå, liksom?
Nextlife sa for siden:
Ikke bare ukesvis, men månedsvis. Vi spiser ennå av marengsene jeg lagde til jul, og har det helt fint. :nemlig:
Olifant sa for siden:
Supert. Da er det jo bare å sette igang.
tinkadott sa for siden:
Hva oppbevarer dere dem i?
Nextlife sa for siden:
Jeg oppbevarer i store, tette glass, f. eks Norgesglass eller sånne med patentlukking. De kan også fint oppbevares i kakebokser.
GydaG sa for siden:
Eller bare stående på et kakefat med klede over, inni et skap. Det viktigste er at de er skikkelig tørka og at de blir oppbevart et sted det ikke er fuktig. Eller for kaldt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.