Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matolje til kakebaking, garantert smakfri?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Hvilken olje bruker jeg da? Det er til en gulrotkake, forresten.


#2

Addison sa for siden:

Jeg bruker rapsolje eller solsikkeolje, billigste type ofte. Kan ikke si jeg har merket noe smak.


#3

Niobe sa for siden:

Jeg synes solsikkeolje fungerer klart best.


#4

Che sa for siden:

Solsikke. Raps kan smake litt "fiskete" om det utsettes for varme, synes jeg.


#5

Myria sa for siden:

Jeg bruker solsikkeolje eller maisolje. Jeg synes ikke rapsolje er nøytral og bruker den aldri til noe som helst siden jeg ikke liker smaken.


#6

Niobe sa for siden:

Jeg synes heller ikke rapsolje er nøytral. Ikke i det hele tatt, den lukter ofte bondegård.


#7

GinaK sa for siden:

Jeg bruker også solsikkeolje til baking.


#8

Sissel sa for siden:

Jeg bruker også solsikkeolje.



#10

Fintdethei! sa for siden:

Da kjøper jeg solsikkeolje. Tusen takk!


#11

Nenne sa for siden:

JEg bruker solsikkeolje i gulrotkake.


#12

millact sa for siden:

Bruker det jeg har.


#13

Lykken sa for siden:

Jeg erstatter alltid olje med smeltet smør, synes det er bedre.


#14

Kiwi sa for siden:

Jeg bruker soyaolje til baking.


#15

Tallulah sa for siden:

Jeg bruker Vitaolje. Solsikkeolje vil jeg helst ha kaldpresset og da smaker den mye.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.