Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Deryan reiseseng (telt)

#1

Xian sa for siden:

Har akkurat kjøpt et slikt på Finn, og ser med ett lysere på pakking av bil til sommerferien, og ikke minst muligheten til å reise på storbyferie og bo via Airbnb fremover:

Er det noen her som har erfaring med dette? Det følger med en tynn madrass til å ha inni teltet. Sover man rett på denne, da eller? (Nytter jo ikke å legge noe laken rundt den.) Tenkte å legge et saueskinn inni, men ser vel for meg at Lillebror kommer til å bakse noe forferdelig der inne.

Og ellers, har barna roet seg der inne, og fått sove? Lillebror er vanligvis enkel å legge, men slet litt i hotellreisesenga vi hadde på Gran Canaria.


#2

Niobe sa for siden:

Vi lånte en som ligner. Samsonite Pop-up. Vi kjøpte heller Phil&Teds-reiseseng. Den tar heller ikke mye plass, er lett, men er mer som en vanlig reiseseng. Eldstemann var ikke lett å legge, og med Phil&Teds var det lettere å få til leggingen slik den fungerte best hjemme.


#3

Input sa for siden:

Min kid eeeeeelska den der og ville sove i den hjemme til han var alt for stor. Jeg hadde et laken til babymadrass som passet rundt. Ble litt krøllete og rart, men det gikk fint. Hadde saueskinn inni også, ja.


#4

Fluke sa for siden:

Jeg la inni en tynn overmadrass fra ikea fordi jeg hadde en til overs. Og saueskinn om jeg hadde det med allikevel. Hun elsket det og vi hadde først det lille og så det store. Siden vi bare brukte det om sommeren sov hun kun med et nøstebarn ullpledd eller helseteppe over seg innendørs og med tynn sovepose (pluss ullpledd) om vi bodde i telt.


#5

Xian sa for siden:

Phil & Teds så helt fantastisk ut, Niobe! Og veier det samme som Deryan'en. Note to self: Driv alltid rekognosering på FP først! :mumle:


#6

Xian sa for siden:

Får håpe den vokser på Lillebror også! Foreløpig er det bare Ullungen som digger den, og ligger og ruller seg i den med bena krøllet opp under haken. :knegg:


#7

Xian sa for siden:

En liten overmadrass, det var lurt. Det lukter så veldig telttur av madrassen som følger med (på mange måter en sjarmerende duft, men). Lillebror sover i sånn pose:

... så innendørs tenker jeg det holder. Vi har alltid med nøstebarnteppet overalt, da. :hjerter:

Takk for svar, alle sammen!


#8

Niobe sa for siden:

Men hvis dere har et mer fleksibelt barn, så fungerer jo sikkert denne reisesengen helt utmerket. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.