Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Treningstight og kroppsform

#1

slaraffen sa for siden:

Usikker på om den skal ligge her eller i motehjørnet, men jeg sliter litt med å finne et merke som passer skikkelig bra. Enten så passer de i livet, men strekkes vel godt over rumpa, eller så passer de over rumpa og siger i livet.

Så: Hvilke merker passer en dame med "schwær" rumpe og smalt liv?

Eventuelt: Hva er verst? En tights som du må heise opp annenhvert minutt, eller en tights som blir halvgjennomsiktig når man bøyer seg? Jeg heller mot å kjøpe dem som passer i livet og heller bruke gode sportsboksere under, men er det slemt mot omgivelsene?


#2

Kirsebær sa for siden:

Jeg ville valgt som deg: "Passer i livet og god boksershorts under". :nemlig:

Jeg syns tightser er uforholdsmessig dyrt, hvis man skal prøve litt forskjelig for å se hva som passer, så jeg har bare fortsatt å bruke de billige jeg har og passer på å ha sort boksershorts under. :jupp:
Jeg har sett flere på senteret jeg trener som enten ikke har undertøy under, eller som har string, og jeg syns ikke det er veldig koselig å bli presentert for fremmede rumper. :knegg:
Veldig mange tights blir gjennomsiktige når de blir strukket. :skremt:


#3

Lavender sa for siden:

Jeg har litt rund fasong, ikke tykk. Men legger, rumpe og lår. Jeg synes Nike Epic Lux er best fordi den går godt opp i livet og sitter der. Og Lindex har noen sports hipstere som ikke strammer i lår og som ikke ruller ned.


#4

Pamina sa for siden:

En som har snøring i livet slik at man kan ha en som passer over hoftene også. Nike sine løpethights har snøring, demed slipper man see-through-følelsen.


#5

Bluen sa for siden:

Den modellen som passer best for meg, som er skikkelig bred over hoftene og har kraftige lår målt mot en forholdsvis smal midje, er faktisk en modell fra HM som har en ekstra bred strikk i livet. Rimelig er den også. Ellers har Nike-tightsene også en fasong som passer en slik figur, synes jeg.


#6

sindrome sa for siden:

Kan anbefale hudfarget undertøy under, synes det funker veldig bra.


#7

m^2 sa for siden:

Har du prøvd Rønisch sine med høyt liv? Den er såpass høy at selv om den evt siger så behøver den ikke hipses opp.

Nå ser det ikke ut til at de har den modellen jeg har etpar av lengre, men skulle tro dette er samme prinsippet:


#8

Kanina sa for siden:

Den siste Asics-tightsen jeg kjøpte sitter virkelig godt i livet, og jeg måtte går for en som var veldig trang i livet for at den ikke skulle sitte løst på rumpa. Så det kan jo være at den passer enda bedre for din kroppsform (jeg har nesten ikke hofter og rumpe, nemlig).


#9

Bluen sa for siden:

Vanlige XU er noe av det verste jeg har på meg, for øvrig, det siger som bare rakker'n - men en modell med litt høyere liv er OK. Man må nok bare prøve.


#10

Blånn sa for siden:

Jeg sverger også til Nike med snøring i livet.


#11

Sol sa for siden:

Kan signere. Nå har jeg ikke prøvd de nye, men de gamle snører jeg så de henger på hofta. Ser sikkert ikke smashing ut, med det sitter som støpt. Under har jeg sort, tynn hipster, så rumpa er godt skjult.


#12

Adrienne sa for siden:

Jeg liker også 2XU, den gamle med snøring i livet, og så har jeg en solid boxer under, for den er ganske gjennomsiktig.


#13

nokon sa for siden:

Eg er veldig fornøgd med ein av merket Baghera (?) frå Ellos, etter mykje prøving. Den har og snøring i livet.


#14

Charlie sa for siden:

Har nettopp kjøpt meg en fra Nike, som jeg er veldig fornøyd med. Den er litt "myk" i livet, så jeg var litt bekymret for om den kunne komme til å sige, men det gjør den ikke (jeg bruker den til jogging). Den er veldig fin også fordi den er sydd slik at det ser ut som man har to skinker og ikke en stor pute :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.