Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et spørsmål om å bake glutenfritt

#1

Linella sa for siden:

Jeg skal bake en glutenfri kake til et arrangement, og kom til å lure på noe: Kjøkkenet mitt er nok rimelig "gluteninfisert", bør jeg ta spesielle forholdsregler med tanke på rengjøring av utstyr før jeg lager mat til noen med glutenintoleranse, eller er bakebollen osv. fritt for gluten så lenge det er nyvasket? Jeg merker at dette har jeg overhodet ikke peiling på.


#2

Hot Lips sa for siden:

Vask det godt en ekstra gang, og tørk med et rent kopphåndkle, så er du helt sikker. :)


#3

Kanina sa for siden:

Det holder i massevis at det er vasket en gang i oppvaskmaskinen. Unngå trefjøl som har vært brukt til brødfjøl, bare.


#4

Nessie sa for siden:

Så bra at du faktisk tenker på det! Ikke alle gjør det. Men en god vask av redskaper holder som regel fint det ja :nikker:


#5

Linella sa for siden:

Flott, takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.