Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor lenge etter at en kake er bakt, kan man fryse den?

#1

Vind sa for siden:

Ja, kake som skulle bakes og så puttes rett i fryseren ble istedet stående i kjøleskapet over natten. Før jeg oppdaget den...

Er det vits i å fryse den nå, eller er holdbarheten redusert?

Det er en sjokoladekake, så kaka er fortsatt ok, men er det vits i å fryse den? Det undres jeg om.


#2

Syrinx sa for siden:

Frys den ned, ingen problem.


#3

Vind sa for siden:

Du tror det? Ja, jeg stappet den jo rett i fryseren da jeg oppdaget den...

Takk for svar!


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lar alltid kaka stå over natta før jeg fryser den, rett og slett fordi jeg som regel ikke har tid til å bake annet enn på kvelden og da må den jo avkjøles først osv. Trodde det var helt vanlig, hehe. Men ja, den kan fryses etter en dag, null stress. Jeg må ofte bake langpannekaker og fryse ned i porsjonsstykker fordi ungene skal ha melk- og eggefrie kaker med seg i bursdager osv.


#5

Vind sa for siden:

Godt å høre:). Joda, kjøles ned måtte den jo, men den var vel ferdig i ett-to tiden, så den kunne jo blitt fryst på kvelden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.