kamp sa for siden:
Hva oppbevare du mel i?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
kamp sa for siden:
Hva oppbevare du mel i?
Michelle sa for siden:
Tette bokser.
Nessie sa for siden:
Tett boks fra Tupperware. Rommet akkurat 2 kg. :jupp:
-ea- sa for siden:
De posene de kommer i.
Chanett sa for siden:
Melposen.
kamp sa for siden:
Har noen prøvd denne?
www.ikea.com/no/no/catalog/products/40193365/
hvor mye mel kan jeg få oppi den mon tro.
Michelle sa for siden:
Opplevde at noen jeg kjenner fikk en invasjon av melbiller. Ekkelt. Jeg gikk deretter og hamstret inn en haug med tette bokser. Oppbevarer alt av tørrvarer som b.la mel, sukker, osv i tette bokser. Skriver navn på lokket og har dem i skuffen. Svært oversiktlig.
oslo78 sa for siden:
Posen.
Har hatt melbiller en gang. Det var da jeg hadde mel i boks med tett lokk...
frukt sa for siden:
I metallbokser med lokk, eller i posen.
3,9 liter ;)
Sissel sa for siden:
Tett boks fra Tupperware.
kamp sa for siden:
Hvor mange kg er det?
frukt sa for siden:
Nesten 2 kg. 1 liter hvetemel tilsvarer ca 0,5 kg. www.matoppskrift.no/artikkel/Maal-og-vekt-tabeller-med-steketider-koketider-ovnsvarme-bakemaal-mm
Malama sa for siden:
Jeg har tette bokser fra ikea. Etter at vi hadde melbiller. Det er lenge siden... sånn over ti år. Men jeg glemmer ikke. Det var guffent.
Men har begynt å slappe litt av og kan hating i posene da, sånnsett. Noe.
Taien sa for siden:
Jeg har denne fra Ikea:
Myria sa for siden:
I posen den kommer i. Aldri hatt melbiller og mel varer ikke lenge før vi kjøper nytt uansett.
GinaK sa for siden:
Jeg har en sånn fra Ikea, bare litt høyere. Får nesten 2 kg oppi.
My sa for siden:
I melposen i kjøkkenskuffen. Når vi kjøper inn mye på en gang oppbevarer jeg i ei hylle i kjelleren det jeg ikke får plass til i kjøkkenskuffen. Vi baker brød hver dag, så det rekker ikke å ta skade av måten det oppbevares på.
Ja, forresten, jeg har også fint hvetemel i ei glasskrukke på kjøkkenbenken, og det bruker jeg først og fremst til sauser og supper. Når jeg baker bruker jeg fra posene i skuffen.
Niobe sa for siden:
Bare i posen. Jeg har prøvd noen bokser til tørrvarer, fra f eks. Tupperware og Ikea, men jeg kjenner plastsmaken på f eks. pasta og frokostblanding som er oppbevart i sånt. Så langt har det ikke vært noe problem å droppe boks.
Anne C sa for siden:
I melposen i en brødpose.
millact sa for siden:
I melposen eller melboksen (de hadde bokser en periode).
Polyanna sa for siden:
Den eneste skikkelig gode boksen jeg har funnet fant jeg på Jernia. En stor, firkantet boks jeg tror det går over 3 kilo i. Og med et godt, tett lokk som er lett å åpne.
Røverdatter sa for siden:
En diger boks fra Tupperware som tar flere kilo. Sikkert 4 kilo om jeg vil.
Hadde løse poser, fikk melbiller i tørrvareskapet og gikk over til tette bokser på alt.
Madicken sa for siden:
Denne fra Holmegaard:
www.scandinaviandesigncenter.no/ProductImages/Holmegaards/25033/05/338x338/01.jpg
elli sa for siden:
Noen som vet om lokkene sitter godt på disse? Er boksene egnet for å ta inn og ut av kjøkkenskuffer. Så praktisk ut med gjennomsiktig lokk :)
Susse sa for siden:
Svære glass med tett lokk fra IKEA.
Hysterisk for melbiller.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.