Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hageinspirasjon?

#1

Cuyahoga sa for siden:

Dere hageguruer, hvor finner dere inspirasjon?


#2

Heilo sa for siden:

Henger litt her. Jeg har også plutselig hage.


#3

nokon sa for siden:

Eg og.


#4

Stellebord sa for siden:

Følger også med her. Vi har ny hage, det vil si, alt ble jevnet med jorda når vi skiftet drenering for to år siden. I fjor fikk vi anlagt ny plen, men kom ikke lenger enn det. Inne på moseplassen.no er det en oversikt over hageblogger sortert på fylke. Har ikke funnet så mye for mitt fylke (Nordland), men kanskje du finner mer!


#5

Stellebord sa for siden:

Underbara Clara bor i Umeå (eller like ved) og har skrevet en del om hage, og man kan velge "blommor og trädgård" som kategori på bloggen.


#6

Cuyahoga sa for siden:

Moseplassen liker jeg godt, og det er egentlig mere slikt jeg er ute etter. Og gjerne noen som bor et sted hvor magnolia er noe som bare finnes på bilder.

Skal sjekke den svenske, tusen takk for tips, Stellebord.


#7

Stellebord sa for siden:

UnderbaraClara er jo kanskje så som så, men hun er vel en av Sveriges største bloggere, og hadde egen hagespalte i årevis i et svensk interiørblad. Jeg elsker å se på hagene i danske Bolig Liv, men danske hager.. Lite er jo overførbart til Nordland.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.