Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Merking av lekekasser

#1

Palmen sa for siden:

Jeg blir GAL av lekene som aldri havner i riktig kasse. Jeg trenger merkelapper som kan klistres på lekekassene (med borelås eller dobbeltsidig tape). De må altså være typ laminerte eller i sterk papp. Og de må ha tekst og bilder på seg. Og jeg må kunne kjøpe de ferdig, jeg har ikke tid eller lyst til å dille med å lage merkelapper. Finnes noe sånt i butikker, tro? Typ en lapp for lego, en for dukkestæsj, en for kjøkkenstæsj, en for spill og puslespill, en for tegnesaker og en for hobbyting osv.


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg tror du må lage selv, og dermed må du kjøpe lamineringsmaskin også. Jeg sier'e bare.


#3

Chanett sa for siden:

Og jeg beundrer din optimisme. Snart tjue år med merking har ikke skapt mer orden k våre lekekasser. Dessverre.


#4

Palmen sa for siden:

Grmpf. Er det ikke nok at jeg har dymo-maskin?



#6

Adrienne sa for siden:

Trodde du virkelig det?

BM: Kjekt å haaaaaa.


#7

Palmen sa for siden:

Stønn. Du plager meg. Grmpf.


#8

Niobe sa for siden:

Jeg er en enkel sjel. Jeg lastet ned logo'er fra det o'store internettet. Du vet, Lego City, Lego Ninjago, Lego Star Wars, Hexbug, Brio, osv, og printet dem ut, klippet, og limte dem på lekekassene med kontaktpapir. Og det funket her, altså.



#10

Maverick sa for siden:

"Leke i kasse" er bra nok for meg. :jupp:


#11

daffy sa for siden:

Jeg også. Bøyer meg i støvet for ambisjonsnivået! :tilber:


#12

Che sa for siden:

:nemlig:
Noen ganger anser jeg jo det som en bragd om det gjennomføres også.


#13

Niobe sa for siden:

Min erfaring var at "leke i kasse" også fungerte for avkommet når det måtte ryddes. Men ikke like populært neste gang det skulle lekes. Enkel sortering var å foretrekke.


#14

Señora sa for siden:

Her også, men altså, om lekene havner der de skal, det kan man jo ikke love...


#15

Pøblis sa for siden:

Dette. :pekeropp:

:skuffet:


#16

Matilda sa for siden:

Jeg bruker Dymo-maskin, og der det er et poeng å sortere litt finere, har jeg skrivi ut bilder og limt på med kontaktpapir. Dermed har vi biler og kosedyr hulter til bulter, mens pirat-Playmo, ponni-Playmo og drageridder-Playmo har hver sine esker med passende bilde. Sååå lang tid tok det ikke.


#17

frukt sa for siden:

Jentene mine er faktisk veldig flinke til å putte ting i rett boks, selv uten merking. :stolt: Men om det varer spørs jo. :knegg:


#18

Vind sa for siden:

Jeg husker da jeg fant fine bilder av lekene de hadde, som jeg limte på kassene med kontaktpapir....og barna syntes det var fint og praktisk:nikker:.

-i ca ti minutter, før de dro av kontaktpapiret og bildene. Av alle kassene!
Unger, asså:rolleyes:


#19

Gerbera sa for siden:

Vi har leker, og vi har kasser. Jeg tror på et tidspunkt lekene har vært oppi kassa en tur, men de er aldri observert lenge nok oppi der til at de kan kalles lekekasser tror jeg...

Lykke til med prosjektet!


#20

GinaK sa for siden:

Mine gutter har også vært overraskende flinke til å sortere lekene sine.
Det skal sies at vi har brukt vanvittig mye tid på å rydde i lego og hatt sorteringsbokser med smårom til legohoder, kropper, hatter, våpen osv. Men det har funket og ingenting er knust. Alle byggverk står pent på hyller. :)



#22

Palmen sa for siden:

Dere snakker med hun som har dymomerking i alle klesskap og alle skap og skuffer på kjøkkenet, altså. :knegg: Nå vurderer jeg å innføre tilsvarende regime i garasjen, men mannen min bare fnyser av meg og mener vi kan henge ting på de eksisterende spikerne som henger på veggen. Men da blir det jo ikke plass til alt i logisk rekkefølge! :skingrestemme:


#23

Harriet Vane sa for siden:

Jeg lot dem skrive på kassene (en slags tekstilkasser fra IKEA som passer i EXPEDITT) med kritt. Der står det LEGO, TOG, DYR og TING. :knegg:



#25

Pøblis sa for siden:

Ting, ja. :hjerter: Det har man jo en del av.
:nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.